decorating

Viikonloppuna tuli tehtyä pikavisiitti Ikeaan. Vierailua tosiaan voi pikavisiitiksi kutsua, sillä me oltiin kierretty koko paikka noin 20 minuutissa ja selvitty ostoksinemme ulos! Mukaan lähti vain hyllykkö eteiseen, peili, kenkäpussukka ja henkareita. 

Tässä postauksessa en kuitenkaan esittele Ikeaostoksia, vaan sisustuselementtiä, josta minulla oli visio pitkään. Peili oli alunperin tummanruskea, joten se on maalattu neljästi ennen kuin siitä tuli hopeinen! Oon aivan innoissani, kun vihdoin kotimme alkaa olla valmis :) Koko kodin esittelyn jätän kuitenkin vielä myöhemmäksi ja mietinkin, että miltä kuulostaisi esittelyn tekeminen videopostauksena? 
Orkidea on alkanut avaamaan nuppujansa ja näyttää ihanalta. Toivottavasti kukat ei nuupahda yhtä nopeaa :D

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Huvittavaa, Mulla on nuo Pentikin kynttilänjalat ja tuo Pentikin lasiastia, kaikki kauniisti sullassa sovussa valkoisella pöydällä. Ihan niinkuin sulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Nehän kyllä ovatkin kuin luotuja yhteen! ;) Hyvä maku sulla ;)

   Poista
 2. Oi, teidän koti näyttää tosi kivalta! Videota vain tulemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta ja raikkaalta näyttää uudessa kodissanne kuvien perusteella. :) Millaisia nuo ikean malm lipastot ovat olleet? Ovatko kestäneet käytössä hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on kyllä pysyneet ihan hyvinä! Ainoa vika on, että jos laatikkoihin laittaa liikaa tavaraa ja niistä tulee kauhean painavia, niin laatikon pohja menee kaarelle... Mutta tavaraa tuossa vaiheessa olla tosi paljon :P

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.