blue

Vaikka sunnuntaina ei kaupunkikierrokselta löytynytkään sitä mitä hakemaan lähdettiin, niin jotain kuitenkin ;) Olin Prismassa katsellut puuvillaista palmikkoneuletta useaan otteeseen ja vaikka neuleessa olikin -40% alelappu roikkunut jo pitempään, en ollut sitä raaskinut ostaa. Nyt kävin taas katsastamassa neuleen tilanteen ja alelappuun oli vaihtunut -60%, joten enää en miettinyt vaan vein neuleen kassalle asti. Hintaa neuleelle jäi alen + henksualen jälkeen n. 10e, eli halvalla päästiin! Neule on 100% puuvillaa ja mielestäni väriltään aivan ihana :) Neuleita tuleekin varmasti minulla eniten käytettyä, joten eiköhän tämäkin saa käyttökertoja useita. Eilen neule pääsi heti ensimmäistä kertaa päälle:


Aika harvoin tulee kyllä kierrettyä markettien vaateosastoja, mutta josku sieltä voi tehdä löytäjäkin. Prismoissa myydään mm. J.A.P Collectionin vaatteita ja Anttilassa olen nähnyt myös Nelly.comista löytyviä Rut m.fl. ja Serious Sally vaatteita.

Teettekö te koskaan löytyjä marketeista vai onko niiden vaateosastot aivan no no? :)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Ihana neule :)

  Sillon kun olin marketissa töissä tuli sieltä joskus osttettua jotain juurikin alesta :D Mun tehtävä oli pukea mallinukke, joten vaateosastolla tuli kierreltyä :) Mulla on esim. Broadway puuvillaiset chinot ja ne on tosi kivat.
  Nykyään ei tule kyllä kierreltyä markettien vaateosastoilla tuskin koskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :) Joo alelöytöjä tosiaan itsellänikin tulee vain tehtyä!

   Poista
 2. Tosi kiva neule!

  Vaikka mä olen kaupassa töissä, en juurikaan osta sieltä mitään vaatteita/kenkiä ellen nää jotain tosi ihanaa :D Yksi löydöistäni oli pari kuukautta sitten 90€:n nahkasaappaat 10€:lla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hjenn :) Itsekin kassalla monesti ihailen asiakkaiden alelöytöjä, mutta itse tulee harvoin tehtyä kunnon löytöjä :D

   Poista
 3. Onpas kiva neule! Ei ole kyllä ikinä tullut tutkailtua markettien vaateosastoja. Pitääkin joskus kurkata, jos vaikka itsekin tekisin löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Kannatta käydä sillon tällöin kurkkailemassa, sillä marketeissä on tosi usein alennuksia! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.