+28°C here we come!

Oon tässä viime viikkoina seurannut Münchenin säätä ja mietiskellyt minkälaista vaatetusta tulisi reissuun ottaa mukaan. Koko kevään on Münchenissäkin ollut melko kylmää ja sadetta, mutta juuri kun me mennään sinne alkaa säät ennusteiden mukaan paranemaan! Pitää piettää sormet ristissä ja toivoa, että allaolevat säät toteutuisivat!! Kyllä kelpais tuo lauantain +28°C :D Kunhan nyt olis edes vaikka +20°C eikä sataisi :)


Reissuhan alkaakin jo ylihuomenna, joten alkaa hieman jo kuumottaan! Tulee varmasti huippu reissu :) Huomenna minun täytyy käydä vielä esittelemässä kandini kandiseminaarissa ja sitten olisi sekin urakka ohi! Ainakin toivottavasti :P

-Lindsay

2 kommenttia

 1. Mäkin lähden ylihuomenna reissuun, Prahaan! Sinnekin on luvattu aika hyvää säätä ja en yhtään osaa ajatella mitä ottaisin mukaan. Sääennusteen mukaan siellä on jopa 25 astetta, eli kyllä shortsit varmaan pitää pakata mukaan ;)

  Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti shortsit mukaan, itse ajattelin kyllä optimistena pakata myös bikinit! :D Toivottavasti saamme molemmat nauttia ihanista ilmoista reissussa! Ja kiitos, erittäin kivaa matkaa myös sinulle! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.