sitähän sä kysyit

Jee tosi kivasti sain kysymyksiä, kun aluksi mietin tuleekohan niitä ollenkaan. Oli kyllä kiva vastailla kysymyksiin ja niitä tuli melko laidasta laitaan! Yritin hieman jakaa kysymyksiä kategorioihin, jotta postaus olisi hieman selkeämpi. Tässäpä sitten ne vastaukset:


Perhe, ystävät & koti


Millainen lapsuudenperhe sinulla on? Millaiset välit sisaruksiin ja vanhempiin?
-Perheeseeni kuuluu äiti, isi ja kaksi isompaa siskoa. Olen läheisissä väleissä kaikkien kanssa ja etenkin äidin kanssa tulee soiteltua tosi usein. Siskojeni kanssa emme ole koskaan varsinaisesti "kaveeranneet", sillä siskoni ovat minua 5 ja 8 vuotta vanhempia.


Minkälaiset vanhemmat sulla on?
-No aivan parhaat tietenkin :) Äiti on todella nuorekas ja kova hassuttelemaan! Isi on rauhallisempi ja on aina tukena ja turvana.


Millainen ystäväpiiri sinulla on? Ketkä ovat parhaita ystäviäsi?
-Minulla on oikeastaa monta eri ystäväpiiriä ja suurin osa parhaimmista ystävistäni asuu Rovaniemellä. Minulla ei oikeastaan koskaan ole ollut yleensä tytöille perinteistä bestistä, vaan minulla on monta hyvää ystävää :)


Minkälainen olet ystävänä?
-Omasta mielestäni olen ainakin luotettava, sillä en ikinä kerro ystävieni asioita eteenpäin. Kritiikkiä antaisin itselleni siitä, että olen aivan liian huono pitämään yhteyttä ystäviini :(


Kirjoittaako kukaan ystäväsi blogia?
-Valitettavasti ei. Lukisin mielelläni ystävienikin juttuja :)


Tapasitko poikaystäväsi Oulussa ja opiskeleeko hänkin Oulussa?
-Kyllä tapasimme Oulussa ja hänkin opiskelee yliopistossa taloustieteitä, mutta pääaine on eri.


Miten tapasitte poikaystäväsi kanssa?
-Tapasimme heti ensimmäisenä päivänä kun muutin Ouluun meille silloisille taloustieteen fukseille järjestetyllä "risteilyllä". Sen jälkeen tapasimme uudestaan muissa opiskelijatapahtumissa, mutta molemmat oli kiinnittänyt huomiota toiseen jo yliopistolla ;D 


Miksei poikaystäväsi lähde mukaan ulkomaille?
-Siksi koska on minun ja äitini perinne lähteä yhdessä keväällä lomalle :) Jape ei myöskään ole nyt ollut koulun ohella töissä, joten rahaakaan ei ylimääräisiin lomiin ole.

Ymmärtääkseni et ole Oulusta kotoisin. Mitenpä siis olet viihtynyt kaupungissa?
-Aivan oikein olet ymmärtänyt, olen kotoisin Rovaniemeltä. Olen kyllä viihtynyt Oulussa, sillä mielestäni kaupunki on kaunis ja merenrantakaupungissa on aina hyvät puolensa :)

Haluaisitko isona asua edelleen Oulussa tai muualla, mutta kuitenkin pohjoisessa?
-Mahdollisesti, mutta ei se minulle mikään välttämättömyys ole. Tulevaisuudessa asuinpaikka tulee varmasti riippumaan aika pitkälti töistä.


Puhutko "mie ja sie" vai oulua?
-Sekä että, mutta enemmän kuitenkin mie ja sie. Oulun murre on kyllä todella tarttuva ja välillä taipuu mää ja sääki. "Nää" ei kuitenkaan vielä taivu ;)


Lempibaari Rovaniemeltä?
-Tavallisina päivinä varmaankin Onnela, mutta esimerkiksi Tapanin päivänä ja lakkiais-/valmistujaispäivänä kaikki on Tivolissa (ei Sedula).

Entä Oulusta?

-Kaarle. Oulun baarit on aika kehnoja ja tykkään käydä enemmän baarissa Rovaniemellä.


Suosikkiliikkeesi Oulussa (niin vaate/sisustus/meikki/ruoka ym.) eli missä käyt usein ostoksilla?
-Hmm... Jos raha ei ratkaisisi niin vaateliikkeistä suosikkejani olisi Stockmann ja Vima. Useimmiten tulee kuitenkin varmasti shoppailtua H&M:llä, Vilassa ja Micksissä. Sisustuskaupoista lempparini on ehdottomasti Pentik (ja Stockmann). Ruokaa ostan useiten Prismasta, mutta jälleen jos raha ei ratkaisisi niin kävisin vain Stockan Herkussa :D Meikit ostan yleensä Anttilasta tai Prismasta.

Asutko missä päin Oulua?

-Asutaan aivan keskustassa, mutta voi olla, että siihen tulee muutos huhtikuussa, sillä irtisanoimme juuri asuntomme :) Etsimme siis uutta asuntoa keskustasta ja keskustan lähettyviltä.

Edellistä kysyin siksi, kun ootte käyneet kävelyilläkin paljon, että mikä on suosikkikävelyreittinne? Tai missä on kauneimmat ulkoilureitit mielestäsi Oulussa?

-Kävelen yleensä rautasillan kautta Tuiraan tai Välivainolle ja Alppilaan ja Raatin takaa sitten takaisin keskustaan. Tuolla reitillä ainakin on paljon vesistöjä, joten mielestäni ympäristö on kaunista :) Ainolanpuisto on kesällä aivan ihana paikka, kuin myös Nallikari.

Suosikki ruokapaikkasi Oulussa (ravintola/grilli/känkkylä)? Ja myöskin inhokkipaikkasi?

-Eniten on varmasti tullut käytyä Amarillossa. Siellä ei joudu koskaan pettymään ja ruoka on mielestäni tosi maukasta vaikka ketjuravintola onkin! Kauppuri5:stä saa parhaat burgerit, Otto K.:sta parhaat kanansiivet ja Royal Gardenista parasta sushia. Inhokkipaikkaa en osaa sanoa, sillä en ole koskaan joutunut vielä pettymään missään ruokaan :)


Raha & työ


Aiotko vastata uteluihin rahankäytöstä perinteiseen "yksityisasia"-tyyliin?
-Omassa rahankäytössäni ei ole mitään ihmeellistä, joten aion kyllä vastata uteiluihin rahastakin. Mitään tarkkoja rahasummia en kuitenkaan ala erittelemään, sillä en koe sen olevan tarpeen :)


Mistä sulla riittää rahaa kokoajan ostella mm. Michael Korsin laukkuja, kelloja jne?
-Voi kunpa olisikin kokoajan rahaa ostella kaikkea! Ostin Korsin laukun ja kellon viime syyskussa USA:sta, jossa ne on huomattavasti halvempia. USA:n matkaa varten säästin rahaa koko kesän kesätöissä ja en käynyt missään, enkä ostanut juuri mitään. 


Sinulla tuntuu olevan paljon rahaa käytössäsi, saatko sitä vanhemmiltasi?
-Saan vanhemmiltani hieman avustusta, mutta todellakin vain hieman, eli vanhempani eivät elätä minua tai syydä minulle rahaa. Rahani ansaitsen käymällä töissä 1-2 kertaa viikossa ja kuukausittain saan Kelalta opintorahan ja asumislisän. Kelan tuet riittävät hyvin vuokran ja suurimpaan osaan laskuista, joten töistä saamani palkka jää melkein kokonaisuudessa "tuhlailuun" ja säästämiseen. Kaikki elämisen kulut menevät puoliksi poikaystäväni kanssa, niin rahaa jää käytettäväksi hieman enemmän. Minulla ei mene rahaa esimerkiksi baariin juuri koskaan ja ruokakaupassakin tulee useimmiten ostettua sitä halvinta. 


Missä olet töissä?
-Ruokakaupan kassalla.


Mihin käytät rahaa?
-Suurin osa rahoista menee vuokraan ja muihin välttämättömyyksiin, kuten sähköön, vakuutuksiin, veteen, puhelimeen, nettiin ja bussikorttiin. Näiden lisäksi rahaa menee tietenkin ruokaan, salikorttiin ja satunnaiseen shoppailuun. 


Onko sulla jo kesätyöpaikka? Millaista työtä teet?
-Kesäni on siten turvattu, että minulta löytyy kyllä paikka nykyisestä työpaikastani. Olen kuitenkin hakenut kesäksi oman alan töitä, tooodella laiskasti kylläkin, joten voi olla ettei kauheasti töitä tarjota, mutta jotain virityksiä on meneillään.


Opiskelu


Oletko ottanut opintolainaa?
-En ja tarkoitus olisi pärjätä mahdollisimman pitkälle ilman.

Montako opintopistettä sulla on kasassa?

-Opintosuoritusotteessa seisoo 169 pistettä, mutta tutkintooni kuuluvia niistä on 156.


Mitä opiskelet ja mitä pidät Oulun yliopistosta? 
-Opiskelen taloustieteitä pääaineenani kansantaloustiede. Olen kyllä viihtynyt yliopistossa. Ulkonäöllisesti Oulun yliopisto on varmasti rumimpia yliopistoja :D


Onko teillä paljon opiskelijabileitä tai muita opiskelijamenoja? 
-Niitä riittäisi kyllä vaikka joka viikolle jos vain jaksaisi käydä!
Ruoka, terveys & urheilu


Paljonko painat?
-Diplomaattisesti vastaan, että pituuteeni nähden painoindeksini on normaalipainon puolessa välissä. Haha! 

Entä kuinka pitkä oot?

-169cm


Oletko laihtunut?
-Kiloja on lähtenyt pari ja peilikuvassakin näyttäisi tapahtuneen editystä :) Löysin mittanauhan vasta pari päivää sitten, joten valitettavasti en ole pystynyt seuraamaan vielä senttien lähtemistä kunnolla. Ongelmani ei olekaan niinkään paino, vaan kehoni koostumus.


Mikä sun rasvaprosentti oli Inbodyssa?
-Tähän kysymykseen en halua vastata, sillä se oli niin järkyttävä :D Yritän kerätä rohkeutta ja kertoa siitä mahdollisesti sitten, kun olen käynyt Inbody -mittauksessa uudestaan ja nään onko tapahtunut parannusta :)


Mitä syöt aamupalaksi?
-GFG-dietin aikana tuli syötyä kaurapuuroa, rahkaa tai raejuustoa ja mehukeittoa. Nyt olen syönyt ruisleivän, kun se on paljon nopsempi syödä. Aikaisemminhan en koskaan syönyt aamupalaa.

Juotko kahvia?

-En ole koskaan oppinut, sillä minusta kahvi on pahaa :D Tykkään kyllä esim. Starbucksin caramel frappuccinoista ja muista makukahveista, mutta normaalia kahvia tulee juotua todella harvoin. Teetä juon sitten sen sijasta.


Mitä oot harrastanu/harrastat nykyään?
-Nuorena harrastin yleisurheilua, kilpahiihtoa, jalkapalloa, voimistelua ja cheerleadingia. Nykyään käyn kuntosalilla ja ryhmäjumpissa.


Missä kuntokeskuksessa/salilla käyt liikkumassa? Kuinka iso kk-maksu sinne on? Mitä olet tykännyt ko. paikasta (hyvät ja huonot puolet)?
-Käyn Liikuntakeskus Hukassa, jonne minulle on tällä hetkellä vuokrakortti. Normaalisti kuukausimaksu on 69e ja mitään opiskelija alennuksia ei ole. Hukka on ehdottomasti paras koskaan käyttämäni sali! Ryhmäjumppia menee koko ajan ja päällekäinkin, joten välillä on jopa ihan valinnan vaikeus! Hukasta löytyy myös pallopelikenttiä ja naisille oma sali ja kaksi yhteistä salia, rentoutumishuone ja ilmaisia solariumeja. Pukuhuoneet, suihkut ja saunat ovat tilavia ja mukavia. Vaikka SATSilla esimerksiki voi saada kuukauden puolet halvemmalla verrattuna Hukkaan, niin en halua vaihtaa, sillä Hukan ryhmäliikuntakalenteri on huomattavasti kattavampi ja parhaaseen kun on tottunut niin on vaikea vaihtaa huonompaan ;)


Kuinka usein käyt/pyrit käymään viikossa salilla?
-Nyt olen pyrkinyt käymään 4-5 kertaa viikossa salilla ja viime aikoina olen päässyt ihan tuohon 5krt viikossa tahtiin :)

Mikä on sun lemppari liikkumismuoto eli käytkö vain salitreeniä tekemässä vai mikä on sun lempi ryhmäliikunta-tunti, jos niillä käyt?

-Käyn sekä salilla, että ryhmäjumpissa. Korkeasykkeisistä ryhmäliikunnoista on lemppareitani Les Millsin BodyStep ja BodyAttack. Hieman matalasykkeisimmistä ryhmäliikunnoista lemppareitani on pallojumppa ja RPV (reisi-pakara-vatsa), joiden jälkeen yleensä jatkankin treeniä vielä salilla. Lihaskuntoa kasvatan salin lisäksi BodyPumpissa ja SpinnPumpissa (30min spinning, 30min pumppi).


Tykkäätkö jalkapallosta tai jääkiekosta (ts. Oletko penkkiurheilija?)
-No jossain määrin! Jalkapalloa joudun seuraamaan usein pakosta, mutta esim. jalkapallon MM-kisoja katson vapaaehtoisesti. Jääkiekossakin kiinnostaa lähinnä MM-kisat. Tykkään yleisesti ottaen kyllä katsoa urheilua, esimerkiksi yleisurheilua, hiihtoa, mäkihyppyä ja kaikkia MM- ja EM-kisoja ja Olympialaisia :)


Näin sinut kerran Hukassa salilla jonkun tummahiuksisen tytön kanssa, teillä oli kivat urheiluvaatteet molemmilla, mistä olette ne ostaneet tai mistä hankitte urheiluvaatteita?
-Minä ostan urheiluvaatteet vähän sieltä sun täältä, mutta tykkään esimerkiksi H&M:n teknisistä topeista, jotka on hinta-laatu-suhteeltaan aivan ykkösiä! Myös kahdet urheilutrikooni on H&M:ltä. Lisäksi vaatteita löytyy Nikeltä, Adidakselta ja Davidilta. Jos pitäisi valita yksi merkki, jolta urheiluvaatteita ostaisin, olisi se varmasi Nike :) Ystäväni vaatteet on tietojeni mukaan Adidaksen ja ostettu Anttilasta :)


Muut


Jos voisit matkustaa ihan mihin vaan maailmassa, minne menisit ja mitä siellä tekisit?
-Tämä on kyllä paha. Todennäköisesti lähtisin jonnekin paratiisiin, esimerkiksi Bora Boralle tai Seychelleille. Ottaisin aurinkoa, uisin turkoosissa vedessä, rentoutuisin, shoppailisin, snorklailisin, ajelisin vesijetillä, söisin hyvää ruokaa... eli nauttisin elämästä :)


Mitä hyviä ja huonoja asioita olet kokenut bloggamisessa? Esimerkkejä? :)
-Parasta on ehdottomasti lukijat ja kommentit :) On mukava kommentoida ristiin toisten bloggaajien kanssa ja tuntuu kuin joistakin olisi saanut melkein "kavereitakin", vaikkei koskaan olisi nähtykään. Huonoja asioita on ehkä se, että mietin nykyään paljon enemmän, että mitä minusta ajatellaan. Blogin perusteella kun on helppo vetää nopeita ja vääriä johtopäätöksiä bloggaajan luonteesta ja elämästä, kun monesti lukijat ei osaa ajatella sitä, että blogi kertoo vain hyvin piene osan bloggaajan elämästä. Eräs kaverinikin sanoi, että häneltä oli joku blogiani lukeva kysynyt, että olen ilmeisesti kovin pinnallinen, vaikka en kyllä sitä ole. Minua myöskin hämmentää oletukset ja luulot, että minulla olisi jotenkin paljon rahaa. Eiköhän niitä H&M:n rättejä osta monet muutkin ja kalliimpia tavaroita saa ostettua rahaa säästämällä.


Millainen on sun mielestä "bloggarin uniformu"? Siis mikä olis asu jonka kaikki osat löytyis jokaisen bloggarin kaapista?
-Aika varmasti musta bleiseri, valkoinen t-paita ja tummansiniset farkut löytyvät jokaisen bloggarin kaapista!

Mitä kaikkia kieliä puhut?

-Suomea, englantia, ruotsia ja hieman ranskaa.


Oletko kateellinen ihminen?
-Jossain määrin kyllä. Kadehdin joskus esimerksi ihmisten kauneutta ja vartaloa. Kadehdin myös ihmisiä, joille ei tuota vaikeuksia olla ilman herkkuja ja omistaa terveelliset elämäntavat luonnostaan. Olen myös kateellinen ihmisille, jotka pysyvät laihana söivät sitten mitä tahansa :D Kadehdin myös ihmisiä joilla on upea tyylitaju ja onnistuu asuvalinnoissaan päivittäin. Materiaa on toisaalta turha kadehtia, sillä kaiken voi myös itse hankkia. Kadehdin siitä huolimatta joskus esimerkiksi jonkun laukkukokoelmaa tai upeaa kotia :) 

Mikä on seuraava laukkuhankintasi / suurempi ostos?

-Ah, tästä aiheesta voisinkin jauhaa vaikka kuinka ;) Seuraava laukkuostos on varmaankin LV:n Speedy35 damier ebene tai Neverfull GM monogram. Tarkoitukseni oli ostaa seuraava laukkuni jo tulevalta Münchenin matkalta palkinnoksi kandista, mutta saamani takaisinperintäkirje Kelalta taisi vesittää suunnitelmani.

Minkälainen riitelijä olet?

-Piti kysyä Japelta, mutta ei sekään oikein osannut vastata :D Oon ainaki aika kova mököttään! Ja välillä saatan kehittää kärpäsestä härkäsen... Tosi ihana siis, hah!

Ootko sellainen joka höpöttelee helposti myös outojen ihmisten kanssa esim. bussipysäkillä?

-Hmm, en ehkä itse avaa keskustelua, mutta jos joku alkaa keskustelemaan mun kanssa niin en kyllä jää hiljaseksi, sillä tykkään kyllä höpötellä :) Ainakin töissä kassalla tykkään hiljaisina hetkinä höpötellä asiakkaiden kanssa.


Mitä mieltä olet Martina Aitolehdestä?
-Öö, en oikeastaan mitään. En ole kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. 

Mitä telkkariohjelmia seuraat?

-Tosi harvoja... Putousta ja Täydellisiä Naisia (jee jatkuu 5.3!). Seurasin Kauniita ja Rohkeita ennen ku ne jäi tauolle kun siinä oli niin jännä paikka :D Ja Emmerdalea ja Salattuja Elämiä katson jos olen kotosalla. Gossip Girliä seuraan Amerikan tahtiin.

Aiotko katsoa Oscar-gaalan (tai siis katsoitko?)

-En katsonut. En ole niin kiinnostunut itse gaalasta, mutta katson kiinnostuneena kyllä asuja ja luen jälkeenpäin palkitut :)

Ootko tarkka sun merkkituotteista? Uskallatko esim. laskea LV laukkusi lattialle?

-En todellakaan ole ja laukkuni kokevat välillä kovaakin käsittelyä :D Kelloni ja koruni taas ovat harva se päivä hukassa! 


Mistä nettikaupoista olet tilannut vaatteita/kosmetiikkaa/laukkuja ja mistä yleensä tilaat (jos siis edes tilaat netistä koskaan:D) ?
-H&M, Nelly, Ellos, Asos, Lookfantastic, Feelunique... Ei tuu nyt muita mieleen! Useimmiten (liiankin usein ainakin jos Japelta kysytään) tilaan ehdottomasti HM:ltä. Nelly on tällä hetkellä pannassa ;D

Kauanko blogisi on ollut pystyssä?

- 1,5 vuotta.


Mikä on lempituoksusi tai -meikkituotteesi?
-
Lempituoksuni on varmaankin Viktor & Rolfin Flowerbomb ja Chanel Chance eau tendre. Lempparimeikkituotteeksi voisin varmaan nimetä The Body Shopin baked-to-last aurinkopuuterin, joka on ollut meikkipussissani kauiten. Olen meikkien suhteen melko "tuulella käyvä" eli en juuri koskaan osta samoja meikkejä uudestaan :D Yksi lempparini oli Lumenen heleyttävä Vitamin C meikkivoide, jota ei enää valmisteta :(Montako LVtä omistat? Entäpä muita merkkilaukkuja?
-Vain yhden (vielä) :) Lisäksi minulla on Longchampin roseau mustana ja Michael Korsin Hamilton tote konjakin ruskeana. Ei siis vielä kovin suuri kokoelma :)-Lindsay

16 kommenttia

 1. Tosi kivoja vastauksia, oot jotenkin niin ihanan aidon oloinen tyttö! (:

  Tuo käsitys siitä, että bloggaavat ihmiset olis jotenkin pinnallisia on tullut mullekin usein vastaan. Kuvitteleekohan ihmiset oikeasti, että blogiin suolletaan ihan kaikki mitä elämään kuuluu?!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista <3 niin se taitaa olla meidän bloggaajien piina, että leimaudutaan heti pinnalliksi, vaikka tosiaan nämä hömppäblogis sisältää elämästä vain pieeeenen osan!

   Poista
 2. "Materiaa on toisaalta turha kadehtia, sillä kaiken voi myös itse hankkia." Mä olen ihan samaa mieltä tuosta, taidan olla aika samanlainen kadehtija kuin sä ;D Tosi kiva tämä tälläinen ,sai tietää vaikka mitä susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä kiva tällainen kysymyspostaus kun tosiaan tässä tuli aika paljon infoa kaikille lukijoille :))

   Poista
 3. Olipas kiva postaus ja hyvin olit jaotellut kysymykset !!
  Ja oon samaa mieltä nuista kävelyreiteistä (itse voisin suositella myös Värtön puolta lisäksi!) ja ruokapaikoista, tosin Royal Gardenissa en oo koskaan käynyt.
  Täytyypä pistää korvan taakse, jos sushia haluan maistaa (en oo sitäkään koskaan maistanut :D).
  Ja eikös yksi sushi-paikka ole kauppahallin Tomo (vai mikäs sen nimi nyt oli, ovat tainneet myös stokkalle avata toisen paikan ), tätä olen kuullut monien kehuvan :).

  Ja Hukasta oon myös kuullut kehuja ja itse toivoisin, että Satsillekin tulis tuo vuokrakortti-systeemi! Se olisi ihan todella kätevä!
  Itselleni on hyvin riittäny Satsin tunnit ja monesti vuoroviikoin joutuu jumppia vaihtamaan, kun päällekäin on kivoja tunteja :D. Nyt tosin jostain syystä muutamana päivänä on huomattavasti vähemmän jumppia mitä ennen, syytä en tiedä (esim. lauantaina ei ole nyt muutamaan viikkoon ollut jumppia ollenkaan!) ja se harmittaa hieman :/.
  Hukka vois olla kiva, vaan meinaa olla turhan syrjässä itselleni :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuonne Värttöön voisi kyllä joskus mennä kans käveleskelemään ja ihailemaan niitä upeita taloja ;D sieltä kun asunnon saisi... Royal Gardenissa kannattaa käydä sushilla lounasaikaa, sillä sen ajan ulkopuolella se on melko tyyristä. Royal Gardenin sushista tykkään ehkä hieman enemmän kuin Tomosta :) Tomo löytyy myös tosiaan Stockan 4. kerroksesta! Hukassa on kyllä tosi hyvä juttu tuo vuokrakorttijärjestelmä, kun voi saada kortin ilman vuodeksi sitoutumista ja sitten jos sitoutuu vuodeksi niin on välillä mahis antaa kortti pois :)

   Poista
 4. Vaikutat kyllä todella herttaiselta ja jalat maassa olevalta tyypiltä! :)

  Haha, mullakin laukut kokee joskus kovia, mun mielestä on lähes mahdotonta se ettei laukku olisi joskus lattialla..

  Onko Oulussa kohtalaiset asumiskustannukset koska sanoit että opintotuki riittää hyvin ruokaan ja laskuihin. Huh, meillä ei kyllä olis mitenkään mahdollista. Opintotuesta jää vain 100e käteen vuokran jälkeen meillä ja jos siitä pitäisi maksaa laskut ja ruuat niin oltaisiin kyllä nälässä. Siksi käydäänkin aika paljon töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii oon saanut kyllä tosi kivoja kommentteja tähän postaukseen!! :)) kiitos <3 Oulussa on asumiskustannukset ihan ok, mutta meillä on ollut nyt tosi halpa asunto ja tuista on jäänyt molemmille n. 200e vuokran jälkeen käteen :) se riittää siis melko hyvin vuokraan ja laskuihin, mutta ruokaan tosiaan ei ja tarkistin vielä vastauksen, että ruuasta en siellä ollut puhunutkaa! :)

   Poista
  2. Mulla meni jo sitten vähän sekasin mistä puhuit siinä mutta tosiaan silti aika hyvä tsäkä teillä ollut että 200e jää vielä vuokrankin jälkeen :)

   Poista
  3. joo tuo 200e on kyllä tosi paljon, mutta nyt etsitään tosiaan uutta asuntoa ja vuokra tulee todennäköisesti nousemaan hieman, joten tiukemmaksi menee meilläkin! :D

   Poista
 5. Olin tulossa kommentoimaan samaa, mitä kaikki muutkin tuossa ylempänä, vaikutat jotenkin niin aidolta ja herttaiselta ihmiseltä :) Fiksuja vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Tuolla positiivisella asenteella pääsee vielä pitkälle, jatka samaan malliin hih ;)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. paljastan huhtikuussa kooooko totuuden ;)

   Poista
 7. Heippa! Pakko vielä kommentoida tähänkin, että mulla on kyllä sama juttu merkkituotteiden (ja oikeastaan muidenkin tuotteiden) kanssa, että en niitä sen kummemmin varjele. Mua vaan naurattaa se, että aina aluksi, kun joku tuote on uusi, olen tooooosi varovainen sen kanssa ja harmistun pienistäkin jäljistä ja liasta, mutta jo vähän ajan päästä en enää välitä. :D Tosi kiva postaus!

  -- N --

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä en ole koskaan niitä viitsinyt sen kummemmin varjella, kunhan en nyt kuralammikkoon laske! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.