sisustusvimma!

Meillä on maalis-huhtikuun vaihteessa jälleen edessä muutto. Nykyinen asunto on kyllä edullinen, mutta hyvä ja halpahan ei tunnetusti monestikaan kulje käsikädessä ;) Pinnat, kuten lattia ja keittiökaapit on hyvät, mutta siihen se sitten jääki. Ensimmäisessä kerroksessa asuminen ei ole mitään herkkua, sillä emme voi koskaan pitää sälekaihtimia auki tai muuten olemme kuin akvaariossa. Käytävästä kuuluu paljon ääniä, sillä hissi sijaitsee aivan asuntomme oven vieressä. Myös vessa on aivan kauhu, sillä säilytystilaa on todella vähän ja pyykinpesykoneen veden poistoputkelle ei ole paikkaa. Me ollaan saatu jo uusi asuntokin, jota en kyllä itse ole vielä nähnyt... :D Mutta asunto on uuden karheassa taloyhtiössä, 51neliöinen kaksio ja omasta mielestäni miellyttävällä alueella 1km päässä keskustasta. Uuden asunnon myötä sisustusinspiraatio on päässyt aivan uusiin ulottuvuuksiin ;)

Eräästä sisustuselementistä uuteen kotiin minulla on niin selvä visio verkkokalvoillani, että kokosinpa sen oikeen kollaasiksi.  Meiltä löytyy kaksi Ikean valkoista Malm lipastoa, jotka aion yhdistää vierekkäin. Lipastojen päälle tulee vaakatasoon pitkä peili ja kollaasiin liitin Pentikin vekki -peilin, joka olisi aivan täydellinen, mutta hinta ehkä hieman suolainen. Tason päälle tulee yksi Pentikin pallolampuista, nostalgia purkki, verdi kynttilänjalat, valkoinen orkidea ja ylioppilaskuvamme vekki -kehyksissä. Aika paljon Pentikkiä siis :D Kaikki muut kollaasin tuotteet meiltä jo löytyykin, paitsi valkoinen tai hopea peili ja orkidea. Peilikin löytyy ruskeana, josta maalaamisen jälkeen saisi todella hyvän.

kuvat: ikea.fi, pentik.fi ja orkidea täältä
Tämän lisäksi minulla on ollut jo vuosia idea työhuoneen sisutuksesta, tai tarkemmin ottaen työpöydästä :D Työhuonetta ei tässä uudessa asunnossamme vieläkään ole, mutta kokosin kuitenkin siitäkin kollaasin ja kun oman asunnon osto on ajankohtainen, tulee ideani toteutumaan ;)


Työpöydäksi tulee Jyskin kiiltävän valkoinen Santa Fe työpöytä, työtuoliksi Kartellin Louis Ghost tuoli ja lampuksi Kartellin Bourgie. Unelma elää ;)

Halpa Ikean ruokapöytämme ei miellytä minua juuri yhtään minkään muun kuin värinsä vuoksi ja ruokapöydän tuolitkin alkavat kyllästyttää. Jos rahaa olisi niin ruokailutilassa voisi olla jotain seuraavan laista:


Ruokapöydäksi haluaisin melkomassiivisen ja selkeälinjaisen kiiltävän valkoisenn pöydän. Tuoliksi sopisi Ikean läpinäkyvät tuolit tai Iskun nahkaiset tuolit kromatuilla jaloilla. Kattolampuksi haluan Kartellin Gé -valaisimen. Ruokapöydällä toivoisin olevan aina tuoreita leikkokukkia ;)

Värimaailma unemieni kodissa olisi hyvin valkoinen :D Aivan kokovalkoista en kuitenkaan halua vaan "väriä" kotiin tuotaisiin sohvalla, tauluilla, viherkasveilla, matoilla ja Marimekon verhoilla (omalle tyylilleni uskollisena). Värimaailma pysyy kuitenkin valkoisen lisäksi harmaassa ja mustassa.


Sohvan haluan ehdottomasti vaalean harmaana eläväisellä kankaalla. Musta Barcelona -tuoli on Japen unelma, mutta sen hinta on niiiiin suolanen, että vaatii lottovoittoa :D

Voisko se lottovoitto tapahtua pian?

-Lindsay

3 kommenttia

 1. Ihania juttuja! Mullakin tulee ajankohtaiseksi uuden asunnon sisustaminen Oulussa kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :) voi olisipa itselläkin ajankohtaista ihan oman asunnon osto :)

   Poista
 2. Ihania kaikki nuo. Voisipa laittaa kaikki huonekalut ihan uusiksi :)

  <3 Maria // elegantandfancy.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.