matkaostokset

Aloitetaanpa matkakertomus ostospostauksella. Tiesin jo valmiiksi, että Egyptistä ei mitään suurta shoppailusaalista tule saamaan, sillä tarjolla on pitkältä vain feikkilaukkuja ja turistiroinaa. Muutaman kiva jutun kuitenkin matkalta mukaan sain.

Olen pitkään halunnut ostaa YSL:n Touche Éclat valokynän, mutten koskaan ole raskinut. Nyt kun matkalta ei paljoa muuta löytynyt niin ostin valokynän Hurghadan lentokentältä.


Oulun lentokentän Tax Freestä ostin paljon kehutun Diorin Lip Maximizer huulikiillon ja huulirasvan. Kuten jo tiesin, ei kiilto huulistani yhtään täyteläisempiä tee, mutta koostumus on erittäin miellyttävä ja huulirasvaan tykästyin kovasti.


Ainoan vaateostoksen ostin hotellin lähellä sijainneesta "ostoskeskuksesta", jossa oli muutamia kiinteähintaisia liikkeitä. Kaikkialla muualla Egyptissä kuuluu tinkiä. Vaalea ilmava toppi ei pääse kuvassa ollenkaan edukseen, mutta ihastuin siihen eräässä liikkeessä. Ostoskeskuksen liikkeissä oli kyllä kivoja juttuja enemmänkin, mutta hintataso oli yllättäen todella korkea!


Viimeisenä hieman erilainen ostos. Tähän puiseen "patsaaseen" ihastuin hotellialueemme pienessä putiikissa ja patsas kaihersi mieltä koko viikon. Viimeisenä iltana kun meillä oli vielä Egyptin puntia jäljellä, niin kävin kysäisemässä hintaa. Hieman yli kymmenen euroa tästä maksoin, joten mitenkään suuresti en köyhtymään päässyt. Vielä en tiedä mihin paikkaan patsas uudessa kodissamme päätyy, mutta eiköhän sille joku paikka keksitä :)


Ei siis mitenkään suurta saalista, mutta aivan tyhjin käsinkään ei kotia tarvinnut palata.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Turistikrääsäkojut ei kyllä minuakaan oikein nappaa, mutta oikein kivoja ostoksia olet kuitenkin tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei tosiaan minuakaan :) tuo patsas on ainoa minkä olen koskaan ostanut :D

   Poista
 2. Tuo Diorin kaksikko on loistava! Teit hyvän ostoksen hih ;) En yleensä lämpene tuollaisille ulkomailta ostetuille koristepatsaille tms, mutta tuo on jotenkin todella liikuttava!
  Odottelen innolla reissujuttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistelinkin sinunkin noita suositelleen ;) joo minusta kans tuo patsas oli jotenkin erilainen ja se "puhutteli" minua :D en tosiaan olisi tuonutkaan mitään sfinksin päätä, tutankhamonia tai kamelia :DD

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.