matkalle mukaan

Nyt saan varmaan alkaa hieman hehkuttaa ensi viikolla starttaavaa Egyptin matkaa, kun siihen tosiaan on enää viikko! ;) Mietiskelin tässä mitä minun tulisi pakata mukaan ja kokosin polyvoressa pari kollaasia jutuista, joista osa löytyykin jo kaapistani:Kesäisissä tunnelmissa siis mennään, kuinkas muutenkaan! Harkitsen tässä jo laukun hakemista alakerrasta, jotta voisin alkaa suunnittelemaan pakkaamista. Tilaa shoppailuille ei tarvitse jättää, sillä Egyptistä ei shoppailtavaa löydy. Enkä aio hairahtaa mihinkään turhuuksiin, sillä Münchenin matkaankaan ei ole kuin alle kaksi kuukautta ja sieltä voisi jotain kivaa löytyäkin :)

Aurinkorasvat olen ostanut hyvissä ajoina. Vartalolle on SPF15 ja SPF10 ja kasvoille hieman vahvempaa SPF20. Olen viime aikoina alkanut tiedostamaan entistä enemmän aurinkosuojan tärkeyden, enkä halua polttaa itseäni enää koskaan! Etenkin kasvojen ihoa haluan varjella. Lisäksi ostin Piz Buinilta Tanintensifier after sunin, jonka pitäisi auttaa syvän rusketuksen saamisessa, uuu.


Aurinkolomaan kuuluu olennaisesti myös karoteenitablettien syöminen, jotka auttavat rusketumisessa, iho ei pala niin herkästi ja aurinkoihottumakin pitäisi vähentyä. Viime keväänä söin Betagranatteja ennen Teneriffan matkaa ja rusketuin todella hyvin vaikka säät ei suosineet sitten ollenkaan! Betagranateissa on normaaleja karoteenitabletteja huomattavasti runsaammin  karoteenia ja luotankin tästä eteenpäin aina näihin ;) Omani tilasin Fitnesstukusta, jossa vertailujeni mukaan ne on halvimpia (12,90e).Huii alkaa ihan jännittää! Ai niin, löytyisikö teiltä jotain postausideoita joita voisin toteuttaa ajastettuna matkan aikana? Voin toki kehitellä pari postausta itsekin, mutta kivaa tietenkin ois jos teiltä löytyisi jotain ehdotuksia! :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Meillä on etelänmatka tiedossa vasta huhtikuun lopulla. Silloin ei ole kyllä minkäänlaista pohjarusketusta täältä Suomesta. Jännitän miten käy, tuleeko aivan järkyttävä aurinkoihottuma niin kuin yleensä. :/ Ajattelin ostaa noita beetakaroteeneja (joita alan syömään hyvissä ajoin) ja sellaista aurinkorasvaa, jonka pitäisi ehkäistä aurinkoihottumaa. Saa nähdä auttaako ollenkaan. Eipä se syvempi rusketuskaan olisi pahitteeksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä huono kun ei ole pohjarusketusta! Itse olin nyt pari kertaa käynyt solariumissa ihan muutamia minuutteja, kun se kuntosalilla on ilmaista. Olen kyllä aikaiseminkin yrittänyt solikalla saada vähän pohjaa, mutta ei se ole oikein siihen ruskettumiseen auttanut tai aurinkoihottuman tuloon. Minäkin olen noita tabletteja jo yli viikon syönyt :)

   Poista
 2. Voieei, ei tällaisia postauksia saa tehdä.. :D Olen vihreä kateudesta, että pääset nauttimaan auringosta ja lämmöstä! Kai tuot mukanasi palan Egyptiä ja näytät sitten paljon kuvia meille kylmyydessä värjötteleville? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera lähtee kyllä mukaan ja yritän kuvata mahdollisimman paljon ;)

   Poista
 3. Olen niin kateellinen :P Tekisi niin mieli itsekin lähteä jonnekin aurinkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuule varaat matkan sen sun opparin kunniaksi! ;)

   Poista
 4. Oijoijoi, mä haluaisin kan reissuun nyt ja heti, tosin vielä pitää malttaa odotella pari kuukuautta ja sitten kutsuu, Bangkok ja Khanom kolmeksi viikoksi :)

  Ja syksyksi mennään sit New Yorkkiin, joten nyt sitten ollaan ihan totaalisessa ostolakossa ja kerätään vaan ostoslistaa syksyä varten :)

  Miten sulla on toiminu muuten noin Hawaiian Tropicin rasvat ?

  //San-na

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh no mutta sinulla onkin aivan mahtavia reissuja tiedossa! :) Thaimaahan ois ihana päästä käymään. Ja NYC! Ah haluan amerikkaan mahdollisimman pian uudestaan! :) En ole koskaan käyttänyt noita rasvoja aikaisemmin, vain öljyjä, jotka on olleet ihan hyviä. Voin loman jälkeen kertoa kokemuksia :)

   Poista
 5. Aika matalilla kertoimilla meinasit selvityä! Auringon haitat tiedostavan valinta on 30 ja 50 kertoimet. Vaikka ei iho olisikaan helposti palavaa mallia, silti kannattaa käyttää isoja kertoimia. Ja muistaa se riittävä määrä levityksessä. Vartalolle kertavoiteluun 30-40 ml, niin sillä määrällä saa purkissa luvatun kertoimen mukaisen suojan. Uimisen ja runsaan hikoilun jälkeenhän pitää vielä tietenkin lisätä voidetta. Moni pelkää että isojen kertoimien kanssa ei rusketu, mutta se on ihan puppua. Väri tulee ehkä vähän hitaammin (tietenkin kun ei tule sitä nopeaa uv-vauriosta aiheutuvaa punoitusta jota luullaan rusketukseksi), mutta lopputulos on pitkään pysyvä. Nimim. en pala koskaan, käytän 50 kertoimia ja vieläkin on vuoden takaisen etelänmatkan jäljiltä rusketusrajat...

  Kivaa matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni aurinkokertoimissa riittää itselle sopivat, joiden kanssa ei tule palamisia :) Egyptissä ei tällä hetkellä ole se kuumin aika, joten sinne ei aivan korkeimpia kertoimia tarvitse. Miamissakin käytössä oli vain SPF15 ja palamista etä käynyt ja siellä lämpötilat oli kuitenkin yli +30 :) Minullakin on ainaiset rusketusrajat, ne ei lähde koskaan pois! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.