löytö omasta vaatekaapista

Kaivelin tänään aamulla vaatekaappiani miettien, että mitäköhän sitä pukisi päälle. Rönsyilevien vaatepinojen lomasta pilkisti hieman kevään/kesän kuumimpia muotivärejä pastelleja oikein kaksin kappalein. En ollut muistanutkaan omistavani (tai no muistin, mutten tiedostanut ;D) jotain näinkin muodikasta! Lacosten neule on ostettu laskelmieni ja pähkäilyjeni mukaan kuusi(!!) vuotta sitten, kun kävin lukion ensimmäistä luokkaa, Rovaniemen Duettosta roimasta alennuksesta. Olin silloin aivan innoissani kun löysin jotain noinkin hienoa ja vielä tuntuvin alennuksin. Neule on vieläkin aivan moitteettomassa kunnossa ja muistaakseni olen jopa yrittänyt myydä sitä kirpparilla, mutta kukaan ei sitä huolinut. Minun onnekseni, sillä nyt tiemme kohtasi jälleen ;) Tämän vaaleansinisen neuleen lisäksi minulta löytyy toinen samanlainen vaalenpunaisena/vaaleanlilana. Muistan, että noita oli Duettossa silloin vielä vaaleankeltaisena ja nyt minua harmittaa miksen ostanut sitä ;D Keltainen ei tainnut olla aivan lempivärejäni tuolloin. Neuleet ovat melko lyhyitä (mutta eikös sekin ole nyt melko muodikasta), joten pitempää toppia pitää laittaa kyllä alle.


Miellyttääkö vanhat löytöni teitä yhtä paljon kuin minua? :)

-Lindsay

15 kommenttia

 1. Nuo värithän ovat nimenomaan muodikkaita juuri nyt :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Kannatti säilyttää kaapissa ;D

   Poista
 2. Löytöjen tekeminen omasta vaatekaapista on kyllä kivaa ;) Kannatti olla heittämättä pois, niin ne muodit aina vaan tulee takaisin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Monia kertoja oon jopa joutunu harmittelemaan kun oon myynyt jotain pois joka onkin tullut muotiin taas ;)

   Poista
 3. Oiii, onpa hyvännäköisiä neuleita ja ihanan värisinä vielä!! Kelpaisi tännekin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! :D Kiva kun välillä pääsee näinkin halvalla kun löytää "uusia" vaatteita omasta kaapista ;)

   Poista
 4. On kyllä aina samaan aikaan sekä hassua että huippua tehdä löytöjä ihan sieltä omasta vaatekaapista! :D Ja on kyllä kivat värit noissa paidoissa. :)

  Duetoissa on vissiin aina aika huimat aleprosentit - itsekin löysin Jyväskylän liikkeestä French Connectionin 210 euron arvoisen silkkimekon 20 euron alelapulla koristettuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistaakseni nuo oli jossain -70% alessa silloin, joten aika hyvään hintaan lähti! Sinäkin oot kyllä huipun löydön tehnyt :D

   Poista
 5. Ihania <3 Kummatkin, aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) kiva kun miellyttää muidenkin silmää!

   Poista
 6. Hauska kyllä, kun just nuo tämän kevään ykkösvärit löytyivät! Haha! Itsekin olen nimittäin katsellut jotain pastellista violettia ja kaikkia ihania vedensinisiä ja mintun värisiä juttuja. Oon kyllä kade! :D

  -- N --

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, nyt kävi tuuri! ;D Minäkin olen ihastellut pastelleja ja ollut suunnitelmissa ostaa, mutta nyt ei ainakaan neuleiden muodossa tarvitse :)

   Poista
 7. Hyvät löydöt oot kyllä tehnyt vaatekaapistasi;) tuollainen vaaleansininen neule olisi itselläkin kesäksi hakusessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, oon kyllä itse innoissani löydöistä :)

   Poista
 8. On ihan parhautta kun omasta kaapista löytyy jotain noin ajankohtaista!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.