haaste

Olen saanut viimeaikoina monia blogihaasteita ja päätin tehdä kaikki samassa postauksessa :)

Ensimmäisen haasteen sain N:ltä


Lempiväri: Riippuu aivan asiasta :) Sisutuksessa harmaa, valkoinen ja musta, vaatteissa valkoinen, tummansininen, harmaa, beige ja oikeastaan muutkin kaikki... Mutta värinä ehkä vaaleanpunainen/pinkki miellyttää eniten.

Lempieläin: Tää on helppo, koira :)

Lempinumero:  Jostain syystä mulle tulee aina mieleen mun pelaajanumero 18 niiltä ajoilta kun pelasin jalkapalloa.

Paras alkoholiton juoma:  Pepsi Max! Coca Cola on aivan yliarvostettua ;) Muumilimppari ja smurffi on kans hyvää, mutta juon mielummin noita aspartaamilitkuja kuin sokerilitkuja. Onko se sitten hyvä vai huono asia, en tiiä.

Facebook vai Twitter:  Facebook.

Intohimoni: Laukut ja (epäterveellinen) ruoka.

Lahjojen antaminen vai saaminen:  Molemmat! Rakastan esimerkiksi joululahjojen ostoa ja on ihana antaa toiselle jotain sellaista, mistä tietää saajan tykkäävän. Mutta tykkään kyllä saadakin lahjoja ;)

Mieleisin kuvio tai muoto:  Sydän.

Paras päivä viikossa:  Tän moni varmaan tietää jo valmiiksi ;) Lauantai = herkkupäivä!

Lempikukka:  Tykkään kyllä kaikista kukista :) Tulppaanit on ihania, kuin myös ruusut. Orkideat taas on tyylikkäitä, mutta en osaa hoitaa niitä.

Toisen haasteen sain Anzu-Anssulta, jossa kuuluu paljastaa 7 faktaa itsestä.
1. En todellakaan ole mikään kodinhengetär, ainakaan mitä siivoukseen ja kodin siistinä pitämiseen tulee...
2. Olen kova laulamaan (Japen kauhuksi), niin suihkussa kuin muuallakin, vaikka kovinkaan kaunista lauluääntä en ikävä kyllä omaakaan :D
3. Olen matemaattisesti melko lahjakas ja sain pitkän matematiikan ylioppilaskirjoituksista L:n, vaikken kovin paljoa kokeisiin nähnytkään vaivaa.
4. Olen viime aikoina seurannut paljon erilaisia lumilautailukisoja, ymmärtämättä lajista yhtään mitään. Pitäisi varmaan ottaa selvää, mitä ne tuplakorkit ja allihoopit on...
5. Haluaisin kovasti hakea BB-taloon, vaikka tuskin koskaan sinne pääsisinkään. Olen aina tykännyt kaikista erilaisista tehtävistä ja haasteista, ja olisi hauska testata itseä kuinka hyvin tuollaisessa pärjäisi. Hakemisen esteenä on kuiten Jape ja äiti, jotka tekisi varmaan kaikkensa estääkseen minun joutumista sinne!
6. Minulla oli alaikäisenä todella monet hammasraudat suussa ja viimeisen tukikaaren sain vasta joskus 20 vuotiaana pois. Etuhampaani on todella isot ja aikaisemmin vielä etunevat, joten pupuefekti oli taattu... :D
7. En oikeasti keksi tätä viimeistä millään! :D

Kolmas haaste tuli Nannilta

"Tämä on tarkoituksena ojentaa eteenpäin viidelle inspiroivalle blogille, joissa on alle 200 
 rekisteröitynyttä lukijaa"

Annella on aivan älyttömän upea laukkukokoelma ja meillä on melko samanlainen vaatemaku :) 

Annastiinan blogia olen lueskellut jo pitkään ja tyttö vaikuttaa todella mukavalta :) Tykkään Annastiinan tavasta kirjoittaa ja jutut ovat todella monipuolisia!

Jonnan blogi on melko uusi, mutta olen jo täysin koukuttunut! Niin nätti tyttö ja blogi on täynnä aivan upeita asuja ja vaatteita :) Veikkaan, että tästä blogista tulee vielä suosittu ;)

Laura opiskelee myös Oulussa ja on hauska lukea samalla paikkakunnalla asuvien blogeja :)

Tiian blogia tulee myös lueskeltua päivittäin ja Tiian blogissa voi varmasti löytää uuden postauksen joka päivä :) 

-Lindsay

4 kommenttia

  1. Voi Lindsay kiitos tästä kohteliaisuudesta <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Tykkään tästä pikkuruisten blogien-esittelyhaasteesta, näistä on tullut lukulistalle monta uutta lempparia :)!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.