dots

Tämä päivä meni aika samaa rataa kuin eilen. Yliopistolla tuli vietettyä intiimejä hetkiä kandin kanssa, jonka jälkeen menin salille combattiin. Salin jälkeen menin ripsien huoltoon ja nyt muistin etten ole täällä edes kertonut laittaneeni ripsiä :D Ostin Citydealista tammikuun alussa lahjakortin, jolla ripsipidennykset maksoi vain 39e ja halusin kokeilla näitä nyt kun kerta edullsesti sai :) Minulla laitettiin vain 9mm ja 11mm ripsiä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen, eikä ripset pomppaisi selvästi esiin. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja ripset pysyi 4 viikkoa tosi hyvin, joten kävin sitten huollattamassakin ne. Huolto on Oulun hintoihin nähden todella edullinen myös, vain 40e! Saa nyt nähdä kauanko näitä pidän, mutta ainakin nyt lomamatkan yli ja olisi nämä tosi kivat kyllä kesälläkin...

Asukuvien otossa käytin tällä kertaa photoboothia, joten yhtä surkealla lopputuloksella mennään. Tuo pilkkupaita on viime kesän aleostos KappAhlista ja oon kyllä iloinen, että se tuli ostettua! On nimittäin tullut käytettyä aika paljon :) Ulkona oli kuitenkin sen verran pakkasta, että puin tuohon päälle vielä nudenvaaleanpunaisen jakun, ettei yliopistolla palelisi. Huulissa on sitä Isadoran uutta huulipunaa ja kynsissä lakkaa, vaikkei ne tietenkään kuvista kovin hyvin erotu.Huomenna pitäisi mennä illaksi töihin, joten jumpat jää huomiselta väliin. Olen saanut kandia tehty ihan kiitettävästi ja todennäköisesti tämän viikon jälkeen ei ole paljoa jäljellä! JES!

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Ihana paita, oletpa nätti! :) Mahtavaa, että kandi on edennyt jo noin pitkälle! Saanko kysyä, mistä aiheesta kirjoitat kandisi? Itse pitäisi nyt kevään ja kesän aikana keksiä oma aihe, jotta sitten pääsee syksyllä heti kirjoittamaan ja saisi kandin paperit mahdollisesti jo jouluksi :) aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) joo alkaa pikkuinen taakka pudota harteilta, mutta en kyllä usko, että tuo mun tekele mikään jymymenestys tulee arvostelussa olemaan ;D mun aiheena on Euroopan keskuspankin rahapolitiikan välineet ja välittyminen. Minullakin oli tarkoitus ottaa paperit ulos jo nyt keväällä, mutta voi olla, että en otakaan, sillä en ole vielä varma noista sivuaineista ja jos päätänkin jatkaa laskentatoimen pitkäksi, niin haluan korotella ainakin yhden kurssin perusopinnoista :)

   Poista
  2. Eläs nyt sano, etteikö olisi menestys, vielä nappaat sieltä nelosen tai jopa femman! ;) Mielenkiintoselta vaikuttava aihe, miun pitäs ite keksiä jotain palvelujohtamisen kenttään. Saa nähdä, jospa tässä kesän aikana muotoutuisi jotain ideaa. :)

   Poista
  3. Nooo tavoittelen kolmosta ja veikkaan, että senkin eteen joudun vielä pakertaan ;) sinä varmaan saat kehitettyä paaaljon mielenkiintoisemman aiheen mitä omani on, hah :D

   Poista
 2. Mä kans pistin ripset kuntoon vimme vuonna ennen Thaimaan lomaa, ajattelin, että ne on tosi huolettomat ja helpot, eivätkä edes värit katoa, mutta miten kävi, melkein kaikki lähti irti ihan ekkoina päivinä :( Liima ei vissiin tykännyt mun soolaus maratoineista, yhdistettynä, meriveteen ja aurinkorasvoihin. Kotona ne aina pysyy tosi hyvin, kestää päivittäisen saunomisen ja suihkussa käynnin, siis sama liima, toivottavasti sulla on parempi tuuri niiden kanssa :)

  Hauskaa lomaa :)

  //San-na

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että no toivottavasti tosiaan omani pysyisi menossa mukana! :D

   Poista
 3. Oon kyllä kade ripsistäs! :) Ite laitoin reilu vuosi sitten thaikuissa ja tykästyin hulluna, mutta en raskinut sitten huollattaa niitä kertaakaan suomessa.. Minäkin bongasin sen tarjouksen, mutta jäin miettimään ja kun päätin että ostan diilin, niin sehän oli jo loppuunmyyty :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mullakaan rahaa ois ollu ellei nyt ois ollut noin hyvä tarjous... Olen vertaillut Oulun hintoja ja monissa paikoissa huolto on halvimmillaan 70e, mikä on niin iso summa, etten kyllä itse laittaisi ripsiin. 40e menee ainakin vähän aikaa ;D

   Poista
 4. Heippa! Missä sait laitettua noin edullisesti ripset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppurienkadulla on sellainen paikka kuin Omdat, jossa on eri kosmetologeja ja Kauneuspalvelu Elinassa olen laittanut :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.