asukuva yritystä ja viime viikon liikunnat

Heh, yritin ottaa aamulla yksikseni asukuvia, mutta ei ihan onnistunut. Alla paras otos:


Niimpä niin! Ehkä jätän suosiolla asukuvat ensi kerralla ottamatta ellei Jape ole paikalla tai minulla ei ole kamerajalustaa hankittuna :D No kuvasta näkyy kuitenkin pääasia, eli oranssi lyhyen mallinen jakku H&M:ltä, joka tuli viime viikolla postista. Todella kiva väripilkku vaatekaapissa ja mallistakin tykkään kovasti :)

Viime viikolla tuli käytyä "vain" neljä kertaa kuntoilemassa. Saleilua rajoitti tenttiin luku ja töissäkin tuli oltua neljänä päivänä viikossa, joten siihen nähden näyttää ihan hyvältä :)
Nythän olisi mukamas hiihtoloma meneillään, mutta itse vietin tämänkin päivän yliopiston kirjastolla kandia vääntäen. Olisi tarkoitus saada kandi tällä viikolla melko hyvälle mallille, jotta ensi viikolla voi hyvillä mielin lähteä lomailemaan! Nii'in Egyptin matka on jo ensi viikolla! Aivan mahtavaa päästä käyttämään kesävaatteita! :D

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. totta! :) ihan noin tumma se ei ole, vaan kuva hieman vääristää. kiva silti! :)

   Poista
 2. Ihana jakku! Vähän ois kiva jos itsekin pääsis jonnekin lämpimään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kyllä kans niin mielissään tuosta matkasta että! :D

   Poista
 3. Mä kans tykkään tosta jakusta, ihana! :)
  Oi teidän loma on ihan just! Vielä 3 viikkoa pitäis jaksaa että pääsee lomalle, on sitä odotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ees huomannu kuinka nopsaa aika on mennyt kun loma on ihan kohta... on niin paljon muita juttuja ollu, että se tulee aivan yllättäen! :) kauaa et sinäkään joudu odottelemaan :)

   Poista
 4. Ihanasti tuo piristystä asuun juo jakku :)

  VastaaPoista
 5. Neljä kuntoilukertaahan on ihan jees :) Itse en edes ehtisi useammin. Voisikohan töistä saada kuntoiluun tarkoitettuja palkallisia päiviä? :D

  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.