viime viikon liikunnat

Hyvin pysyin tavoitteessani! Uusi lempparini on maanantain pallojumppa, jossa kävin tänäänkin hikoilemassa. Tosi kiva hikitunti, jossa tehdään kuitenkin paljon reisi- ja keskivartalolihaksia. 

Ei sen kummepia jaaritteluja tänään, vaan minun pitäisi vielä kertailla huomiseen enkun tenttiin.. äääh.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. hei saako kysyä, että miten sulla on sujunu se dieetti? Ootko jaksanu noudattaa sitä tarkasti ja onko tullu tuloksia? Mua kiinnostais itelläki kokeilla sitä mutta en tiiä onnistunkohan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on sujunut :) Aivan täysin orjallisesti en diettiä noudata, vaan olen pitänyt lauantaisin herkkupäivää ja esim. viime viikolla tuli ystävänpäivänä syötyä kakkupalanen ja eilen laskiaispulla :) Paino on kuitenkin pudonnut n. 2kg, mikä on mielestäni normaalipainon sisällä ihan hyvä saavutus ja kun toivon painonpudotuksen olevan pysyvää, niin liian nopea pudotus tulee helposti myös takaisin :) Mittanauhaa minulla ei valitettavasti ole, joten en ole voinut mittailla miten niitä senttejä ois lähtenyt :/ Ruokaa dietillä saa kyllä syödä aivan hyvin eikä nälkää joudu näkemään, ainoastaan houkutukset vaivaavat :D

   Poista
 2. Moikka Lindsay! Olen jo jonkun aikaa klikkaillut itseni blogiisi silloin tällöin ja myös kiinnittänyt huomiota kommentteihisi muiden blogeissa. Täytyy sanoa, että on hienoa, miten uskallat avata suusi ja ilmaista mielipiteesi, asiallisissa puitteissa tietenkin :) Vaikutat todella fiksulta tytöltä! Taidankin jäädä hieman aktiivisemminkin seurailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni uusi lukija onkin tainnut blogiini löytää juurikin noiden kommenttieni perässä ;D Onkin kiva saada positiivista palautetta siitä, että kommenttejani pidetään asiallisina, sillä en halua loukata, vaikka monesti sisältö onkin kritiikkiä :) Omalla naamalla kritiikin antaminen suosituille bloggaajille tuntuu olevan aivan kauhean pelottavaa :) Tervetuloa vaan mukaan seurailemaan ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.