uutta kosmetiikkapuolella

Tilasin tuossa pari viikkoa sitten Lookfantasticilta muutaman tarpeellisen (ja vähän vähemmän tarpeellisen) jutun.

Urban Decayn Naked -luomiväripalettia on hehkutettu blogeissa hurjasti ja nyt päätin tilata itsellenikin sellaisen. Aikaisemmin minulla ei mitään laadukkaita luomivärejä ole ollutkaan! Tarkoitukseni oli alunperin tilata uudempi Naked 2 -paletti, mutta tilasin vahingossa vanhemman, heh! Vanhemman mukana tuli kuitenkin silmämeikinpohjustusvoide, jota minulla ei ollutkaan, kun taas uuden mukana olisi tullut huulikiilto, joita minulle ennestään riittää... Uudemmassa olisi ollu hieman parempi suti ja hieman kestävämmän näköinen pakkaus, mutta siinä tärkeimmässä eli itse väreissä, ei juurikaan ole eroa. Enköhän siis pärjää tälläkin ;)


Toinen johon sorruin blogihypetyksen vuoksi, oli Tangle Teezer hiusharja. Hiusharja siloittaa takut helposti niin märistä kuin kuivistakin hiuksista, ja olen jo huomannut sen olevan huomattavasti hellävaraisempi kuin normaalit hiusharjat! Hiuksia ei katkea juuri yhtään, eikä hiukset veny vaikka hiuksia harjaisi aivan märkinä. Hiuksenihan tunnetusti eivät ole missään huippukunnossa, niin tämä ainakin hieman vähentää niiden kokemaa rasitusta :)


Lookfantasticin paketissa oli lisäksi vielä Joicon hiuksiin jätettä kosteussuihke, kun vanha Bonacureni veti viimeiset suihkaukset juuri tämän viikon alussa! SunSilkin kuivashampoo on ostettu Prismasta ja oli erittäin huokean hintainen, vain alle 4e, joten ajattelin testata sitä vaihtoehtona Klippotekille :)


Sellaista tällä kertaa. Nyt olisi luvassa vielä pikainen kertaus huomiseen tenttiin...

-Lindsay

12 kommenttia

 1. Olen ollut hyvin lähellä sortua myös tuohon Naked-palettiin (miten niin mainonnan orja?), mutta kerrankin pysyin lujana :D Tangle Teezer sen sijaan löytyy jo minunkin kylpyhuoneestani ja on kyllä huippu ;) Kehumisen arvoinen on myös tuo Urban Decayn pohjustaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mainonnanuhreja siis molemmat ;D Itse en vielä pohjustajaa ole kokeillutkaan, mutta odotukset on kovat :)

   Poista
 2. Tuota tangle teezeria oon itsekin miettinyt, kun sitä on niin aljon hypetetty netissä, että pitäisi ostaa kokeiluun :).
  Ja voih, täällä tämä luomiväri-addikti kuolaa tuota naked-palettia... Ihania sävyjä <3 !!!
  UDPP on ainakin aivan mahtava pohjustus, joten uskoisin nuiden luomivärienkin olevan melko laadukkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tuon harjan todennut todella hyväksi ja hintakaan ei kuitenkaan aivan mahdoton ole, jos voi hieman säästää hiustensa kärsimyksiä ;) Samaa mieltä luomiväreistä!

   Poista
 3. Huippujuttuja olet näemmä tilannut! Naked-paletti ja Tangle Teezer, molemmat paljon hehkutettuja, mutta ei todellakaan turhaan, aivan mielettömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla etten siis aivan hutiostoja ole tehnyt ;P

   Poista
 4. ompa kivoja sävyjä tossa luomiväripaletissa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta! kaikki luonnollisia, mutta kuitenkin erilaisia :)

   Poista
 5. Tuliko sulle paketti ihan ajallaan ja muutenki meni tilaus ihan hyvin? Itse tilasin viime lokakuussa sieltä paketin, jota ei vielä tähänkään päivään mennessä ole tullut. Jouduin tappelemaan kyseisen yrityksen kanssa aika pitkään ja lopulta juuri nyt, helmikuun alussa he palauttivat rahani takaisin. Harmittaa kyllä, koska kaupalla on niin edulliset hinnat ja laaja tarjonta, mutta jotenkin en uskalla toistamiseen tilata, ettei käy samalla tavalla kuin viimeksi! :) Kiva blogi muuten! -Emppu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketissa meni noin 6 arkipäivää ja kaikki meni oikein hyvin :) Harmi kun sinulla ei aivan niin hyvin ole käynyt :/

   Poista
 6. Mä olen käyttänyt Tangel teezeriä jo vuosia, enkä luopuisi siitä. Ihan huippu!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.