neljä viikkoa diettiä takana... ja matka jatkuu!

Nyt olisi sitten neljä viikkoa takana Go Fat Go -diettiä ja tänään varmaan pitäisi kertoa jotain järkevää teemaan liittyen. Dietille alkamisestanihan voi lukea täältä

Aivan täysin orjallisesti en diettiä suorittanut, vaan sallin itselleni herkuttelupäivän kerran viikossa. Herkuttelupäivänä tuli käytyä joko ravintolassa tai haettua take awayta ja syötyä karkkia. Parina viikkona tuli lepsuiltua vähä enemmänkin; ystävänpäivänä söin leivoksen, laskiaistiistaina laskiaispullan ja muutamia karkkeja silloin tällöin. Ruoan suhteen en myöskään mennyt aivan sääntöjen mukaan ja salaatille tuli joskus laitettua kastiketta ja otettua salaattibaarista juustoa. Pari sämpylää on tullut myös syötyä. 

Kuitenkin verrattuna aikaisempiin tapoihin olen mielestäni syönyt huomattavasti terveellisimmin. Aamupala on tullut osaksi päivärytmiä ja ehdottomasti aion jatkaa sen syöntiä jatkossakin. Tosin aamuisin en edelleenkään kovin nälkäinen ole... Olen myös opetellut syömään rahkaa, josta saa paljon proteiinia. Lisäksi kasviksia tulee syötyä huomattavasti enemmän, kun taas perunaa en ole juurikaan syönyt. 

Vaikeinta dietillä oli (herkuttomuuden lisäksi) ruokailujen aikatauluttaminen. Dietillähän pitäisi syödä viisi kertaa päivässä, mutta useimmiten tuli syötyä vain neljä kertaa, joskus jopa vain kolme. Treenin jälkeen olen aina ottanut Dietmix proteiinipirtelön. Aamupala oli aterioista tylsin ja välillä meinaa puuro tökkiä. Raejuusto olen vaihtanut rahkaan, sillä en vain saa sitä enää alas. Muuta negatiivistä dietistä en tällä hetkellä keksikään. 

Dietin aikana minulla ei ole särkenyt päätä muistaakseni juuri ollenkaan, yleensä kun se saattaa vaivata kerran viikossa. Nälkää ei dietillä joudu näkemään, päin vastoin. Mahani on toiminut hyvin ja ennen minulla oli kovia vatsakipuja, joita ei dietin aikana juurikaan ole ollut. Ravinnosta saa tarpeeksi energiaa, sillä olen jaksanut käydä salilla viisi kertaa viikossa.

Sitten niihin tuloksiin... Koska en noudattanut diettiä täysin orjallisesti, on painoa pudonnut "vain" kaksi kiloa. Painohan minulla ei se varsinainen ongelma olekaan, vaan se mistä kehoni koostuu. Olen kuitenkin huomannut kuukauden jälkeen hieman timmiytymistä ja voin sanoa käsilihakseni jopa kasvaneen ;) Löysin mittanauhan vasta pari päivää sitten, joten mittoja en valitettavasti ole voinut seurata vielä, mutta aion tehdä sitä jatkossa. 

Aion siis jatkaa diettiä, mutta hieman sallivampana. Aion syödä aamupalalla puuron tilalta joskus ruisleipää ja aion syödä myös hedelmiä, jotka dietill jostain syystä oli kiellettyjä. Yritän syödä 4-5 kertaa päivässä ja pitää edelleen perunan, vaalean viljan ja rasvaiset ruuat pois ruokavaliosta. Ehkä teen uuden katsauksen tilanteeseen taas kuukauden päästä :)

Tässä vielä viime viikon liikunnat:


-Lindsay

Ps. Kysymyksiä voi jättää vielä keskiviikkoon asti!

4 kommenttia

 1. moikka!
  hedelmissä on aika paljon hiilareita eli sokeria, liekö siksi pannassa. toivottavasti pääset tavoitteeseesi, joka tapauksessa luulen että tuon jälkeen on vaikea palata ns vanhaan ruokavalioon(: omalla kohdalla toiminut pieni vinkki sinulle, palauttavan olen itse jättänyt aina dietillä pois siitäkin kun saa kerralla aika paljon kaloreita.

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin aivan, niiden hiilareiden takiahan ne varmaan on pannassa :) Banaania ja viinirypäleitä ajattelin olla nytkin syömättä, sillä lukemani mukaan ne on "pahimpia" :D Käyttämässäni palautusjuomassa on vain 130kcal ja 20g proteiinia per annos, joten kun päätavoitteeni on kasvattaa niitä lihaksia, niin olen ajatellut pitää tuon kuitenkin mukana :) varsinkin kun tosiaan jää yleensä aina dietille kuuluva välipala ja joskus jopa iltapalakin ottamatta, niin proteiinien saanti jää muuten liian vähäiseksi ja kalorit on muutenkin tosi matala. Olen kiloklubissa laskeskellut kaloreita ja päivittäin tulee syötyä 900-1300kcal. Kiitos tsemppauksesta ja otan mielelläni kyllä vastaan kaikenlaisia vinkkejä ja kommentteja diettailuun liittyen :)

   Poista
 2. Löysin sun blogin ihan sattumalta ja huomasin että joku muukin on tolla GFG dieetillä :)! Mulla pari viikkoa tota takana, ja olo kohentunut huomattavasti. Ruokavalio on ennenkin ollut ihan perusterveellinen ja liikuntaa olen paljon harrastanut, kuitenkin oon ehkä vähän liian lepsu ja olen antanut itelleni luvan syödä kaikenmaailman herkkuja... Toivon tosissani että tää toimis ja vatsasta ja pepusta kiinteytyis, ja kiva lukee jonkun blogista että on dieetti antanut tuloksia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen yrittänyt googletella bloggaajia jotka olisi GFG:llä! Tosiaan kiva löytää ihmisiä, jotka kamppailee samojen juttujen kanssa! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.