vuoden eka

Pitkästä aikaa tulin laittamaan ihan rehellistä päivän asua! Otettiin kuvat Japen kanssa ennen kuin lähdimme syömään lounasta. Päällä oli eilen postista tullut H&M:n uusi jakku ja se nousi heti lemppariksi, vaikka hetken tilatessani epäröinkin sen lyhyttä mallia. Nyt harkitsen jopa jakun tilaamista myös mustana, mutta olen nähnyt nettikaupassa kuvia myös punaisesta versiosta, joka kiinnostaisi minua vielä enemmän, mutta sitä ei valikoimissa kuitenkaan ole. Yksi joululahjakin kuvassa jo vilahtaa, sillä kaulaan olen kietaissut Japelta saamani mulberryn huivin!

jakku H&M // paita Marimekko // farkut Levi's // huivi Mulberry // sappaat Vagabond // laukku Longchamp

Tämä viikko on mennyt lomailujen merkeissä ja vielä huomenna olisi yksi vapaapäivä nautittavana. Perjantai ja lauantai meneekin töissä, täällä kun saa loppiaisenakin olla kaupat auki. Ensi viikolla alkaakin sitten jo koulu ja ensimmäinen tenttikin on heti ensi torstaina! Ettei vain pääsisi totuus unohtumaan!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.