Uleåborg

Kävimme tänään Japen kanssa pienellä kävelyllä, vaikka ulkona olikin kova pakkanen. Otin kameran mukaan ja kuvailin hieman reitin varrella, sillä kuvia Oulusta on toivottu kommenttiboksissa aina silloin tällöin. Tässäpä niitä nyt sitten olisi muutamia :)

Kävimme tänään myös hieman isommin ruokakaupassa ja Japen vanhemmilla syömässä. Nyt löhöilen sohvalla jumpin yllä. Missikisat loppui juuri ja seuraavaksi odottelenkin Jussi-gaalaa. Rauhallisissa merkeissä siis mennään.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille :)

-Lindsay

3 kommenttia

 1. Oi ihania kuvia! Auringonpaisteella Oulukin näyttää niin kauniilta. Pikisaari on mun rakkaus, se on vaan niin söpö, tykkään itekkin siellä aina lenkillä pyörähtää :) Ja oot muuten kehittyny aivan huuurjasti kameran käytössä, huippua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla jos näyttää siltä, että olisin kehittynyt! Kiitos! :) Pikisaari on kyllä ihana paikka ja ihailen siellä aina noita vanhoja taloja :)

   Poista
 2. Oi että, täälläkin yksi Pikisaari-fani! kesällä varsinkin se on todella kaunis paikka :). Talvisin ei ole tullut siellä kierrettyä, mutta kauniilta näyttää kuvissa :).

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.