tavoitteita & toiveita

En ole pitkiin aikoihin antanut oikeita uuden vuoden lupauksia, sillä tiedän, että jos yritän "pakottaa" itseäni johonkin, niin siitä ei tule yhtään mitään. Mutta kuten viime vuonnakin, asetan itselleni tavoitteita ja toiveita, joihin pyrin ja toivon niiden tapahtuvan.

Tavoitteet:
 Pyrin syömään terveellisemmin ja vähentämään huonoja hiilihydraatteja, kuten vaaleaa viljaa ja sokeria, menemättä kuitenkaan hulluuksiin.
Yritän säästää enemmän ja laittaa rahaa syrjään tulevaisuutta varten myös pitemmälle tähtäimelle.
Aion vähentää herkkujen, lähinnä karkkien ja sipsien, syöntiä huomattavasti ja tavoittelen sipsien syönnissä jopa totaalikieltäytymistä ja karkkia saa herkutella hieman vain kerran viikossa. Mutta koska tunnen itseni, niin en aio ottaa tästä mitään painetta, sillä muuten tämä yritys menee jälleen plörinäksi ;D
Toivon löytäväni taas innostuksen urheiluun ja pyrin saada sen osaksi jokaista viikkoa.
Pyrin pitämään yllä loppusyksystä saamaani hyvää virettä opiskelussa ja valmistua keväällä kauppatieteiden kandidaatiksi.


Toiveet:
Tänäkin vuonna toivon uusia matkailukokemuksia ja mahdollisesti myös opiskelijavaihtoa. Mitään matkasuunnitelmia emme vielä ole tehneet, sillä suunnitelmat riippuu melko paljon siitä pääsemmekö opiskelijavaihtoon paikkaan, johon haluamme :)
Toivon lisäksi pystyväni kartuttaa laukkukokoelmaani myös tänäkin vuonna ;)


-Lindsay

4 kommenttia

 1. Itse en ole suunnitellut ostavani uutta, ainakaan kalliimpaa laukkua tänä vuonna kun viimevuonna tuli hankittua niin ihana :P

  VastaaPoista
 2. Tiia, joo itsekin ostin viime vuonna kolme... hups... longchampin roseau, lv:n neferfull mm ja michael korsin hamilton tote :D mutta laukkuhullu kun olen niin vaikea pidättäytyä ostamasta ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tänä vuonna ostoslistalla tuo Neverfull GM koossa Damier Ebene kuosilla. Pakko saada;)

  VastaaPoista
 4. Hjenn, minä en osaa valita haluaisinko neverfull GM:n monogrammisena vai damier even kuosisena :D mutta koska haluan speedyn sitten ehdottomasti damierina, niin mietin että oisko sitten järkevämpi hankkia tuo GM monogrammissa....

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.