se syntymäpäivälahja...


Minun ilokseni ja todennäköisesti monen muun kauhuksi sain Japelta syntymäpäivälahjaksi Jumpinin! Niimpä niin, sorruin sittenkin. Ja olen kyllä tyytyväinen, että sorruin! Olen nimittäin vetänyt potkupuvun päälleni joka päivä sen saavuttua ja se on niin lämmin! Löysin Facebookista Jumpinille -30% alekoodin, joten ihan täyttä hintaa ei puvusta tarvinut maksaa. Tilasimme aluksi tämän norwegian bear mallin tummansinisenä, mutta saatiinkin pian mailia, että netissä oli ollut virhe ja niistä olikin koot loppu :( Tuo pinkkiversio näyttää mielestäni Jumpinin nettisivuilla tooodella rumalta, mutta googlettamalla löysin kuvan, joka kertoi sen olevan oikeasti huomattavasti pinkimpi. Mietiskelin myös pitkään OnePiecen ja Jumpinin välillä, mutta kyselin hieman blogeista ja OnePiecessä kuulemma roikkuu haarat huomattavasti matalemmalla kuin Jumpinissa, joten päädyin tähän :)

Mitäs mieltä siellä ollaan? ;) 

-Lindsay

PS. Edellinen postaus sai kommentteja valtavan määrän ja kiitos kaikille kommentoinneille! :) Voisinkin alkaa kirjoittaa useammin mielipidepostauksia, kunhan vaan saan yhtä ajatuksia kiihdyttäviä aiheita ;)

6 kommenttia

 1. Itse olen tyytyväinen velourasuuno, josta saa yläosa pois aina tarvittaessa :P Onhan nup potkupuvut kieltämättä jo vähän blogeissa nähtyjä, eli tuskin itse ainakaan "aitoa" tulen hankkimaan :P Varmasti ihana päällä niinkuin kotivaatteet yleensäkin :) kotona on kyllä ihana hillua rennoissa vaatteissa, jotka ei purista tai hierrä mistään :P

  VastaaPoista
 2. Minua taas nimenomaan tässä puvussa viehättää se kun tämä on yhtenäinen! Mietin pitkään jos hankkisin ihan normaalit collegehousut ja hupparin. Mutta totesin, että johan minulla huppareita on ja parit kauhtuneet kollaritkin ja en jotenkin tykkää siitä kun ne pitää laittaa aina erikseen päälle :D Tämä puku on siis juurikin minua varten, joka on välillä jopa niin laiska, etten jaksa laittaa kahta vaatekappaletta päälleni haha.

  VastaaPoista
 3. Kovin sööttihän tuo on, eikä kai tarkoitettukaan että siinä iltapukujuhliin menisi ;) oloiluun, löhöilyyn varmasti täydellinen! Tykkään:)

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kotiasuna aivan täydellinen, kunhan muistaa pysyä kotiovien sisällä ;) Täytyy kyllä tunnustaa, että hain viime viikolla tämä päällä sushia 300metrin päästä. Hups.

   Poista
 4. Minä löysin tänne mutkan kautta tuon edellisen mainospostauksen kautta ja lueskelin vähän pidemmälle taaksepäin. Mielestäni täkäläisiä blogeja on ollut vaikeaa löytää; kunnes vasta nyt tajusin, että pystyn erottelemaan ne Blogilistalta. Ohhoi... :)
  Eli yksi vähän vanhempi Mulberry-leidi täällä samoilta hoodeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen yrittänyt etsiä Oululaisia blogeja, sillä on aina mukava lukea samalla seudulla asuvien juttuja :) En itsekään tienny, että niitä voi raha blogilistalla! Täytyypäs käydä heti kokeilemassa :D Huomasinkin sinun liittyneen uudeksi lukijaksi ja kävinkin lueskelemassa blogiasi pidemmälle! Omistat erittäin kauniin kodin ja ihanan tyylin. Taisi tulla siis molemmin puolin uudet lukijat :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.