nellyltä tilattua

Tilasin viime viikolla pitkästä aikaa jotain Nelly.comista. Paketti saapuikin jo eilen ja paketissa oli mukana Serious Sallyn raitaneule ja Piz Buinin after sun. Neule oli 100% puuvillaa ja siinä oli kivat 3/4 hihat. Nellyllä on tammikuun ilmaiset postikulut, joten päätin sitten tilata.


Nellyllä on muuten hyvä valikoima myös aurinkorasvoja ja esimerkiksi juuri Piz Buinin rasvat on huomattavasti edullisempia mitä esim. Stockmannilla. Tilasin after sunin, jonka pitäisi tehostaa ruskettumista, mutta ei siis sisällä itseruskettavia ainesosia. Olen käyttäny tuota aikaisemminkin, mutta en kyllä muista toimiko se :D


Mulla on huomenna kandin alkuraportin esittely ja hieman jännittää... Onneksi sen jälkeen koulustressi laantuu edes hieman!

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Heii,ihana neule,itse tilasin saman :)

  VastaaPoista
 2. Hahahhaaaa, mikset tilannut toves parkaa nellyltä? :D

  Sori, tyhmä kommentti. Oikeesti piti vaan kehua tota neuletta! Liityin lukijaksi, tosi kiva blogi sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiii en kestä sitä parkaa :DD Olin jopa tilaamassa sitä joskus, mutta onneksi jätin tilaamatta! Olisin varmaan jo polttanut sen ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.