matkasuunnitelmia

Vuoden alussa minulla ei ollut minkäänlaisia matkasuunnitelmia, mikä oli tylsää. Yleensä vuoden alussa on aina ollut edes jotain suunnitelmaa. Mutta yhtäkkiä niitä suunnitelmia tulikin ei vain yksi, vaan kaksi!

Minulle ja äidilleni on tullut jo perinteeksi lähteä kevättalvella jonnekkin reissuun pakkasia pakoon. Vuonna 2008 olimme Tunisiassa, 2009 Egyptissä, 2010 Gran Canarialla ja 2011 Teneriffalla. Tänä talvena emme olleet aikaisemmin puhuneet mistään matkasta, sillä äidillä oli suunnitelmia jo kesäksi. Löysin kuitenkin Finnmatkoilta tosi edullisen lähdön maaliskuuksi Egyptiin, Hurghadaan. Laitoin äitille heti viestiä, että miten ois, mennäänkö? No äiti tietenkin innostui, mutta matka ehti mennä... Nyt etsitäänkin ja odotetaan kuumeisesti uutta hyvää lähtöä ;) Suunnitelmissa olisi siis lähteä matkalla maaliskuun alussa, minun hiihtoloman aikana. Olen aikaisemmin sanonut, etten tykännyt Egyptistä kun kävimme siellä, mutta ainakin siellä oli lämmin. Ja olen lukenut, että Egypti olisi viime aikoina hieman kehittynyt parempaan suuntaan. Kanarialle kun äiti ei enää halua lähteä huonojen säiden vuoksi ja Egyptissä on ainakin varma aurinko!


Toinen matka tapahtuu sitten Japen kanssa ja ajankohta on huhtikuun loppu. Lähdemme käymään Münchenissa, jossa meidän ystäväpariskunta on vaihto-opiskelemassa. En ole koskaan aiemmin ollut varsinaisella kaupunkilomalla, joten hauskaa vaihtelua tällainenkin! Lennot Oulu-Helsinki-München-Helsinki-Oulu saa yllättävän halvalla ja koska majoitus on ilmainen, ei toinen reissu rokota kukkaroanikaan aivan kauheasti :) Ainakaan itse lentojen suhteen, heh ;)


Matkakuume onkin jo huipussaan ja toivon, että pian löytäisimme äidin kanssa matkan joka miellyttää molempia ;)

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Jos on yhtään kenkäfriikin vikaa niin suosittelen todella vahvasti visiteeraamaan Saksassa Deichmannilla (www.deichmann.com). Kenkäkauppa, joita vaikuttaa olevan siellä joka kulmassa. Taivaallisen kauniita ja ennen kaikkea erilaisia kenkiä murto-osalla suomen hinnoista. Oma suosikkikenkäkauppani, jonka jokainen kenkä koossa 38 on sopiva (valitettavaa lompakon kannalta). Myönnän, että käytössä olevista avokkaistani 80% on tuosta kaupasta ja niitä on monta paria.

  VastaaPoista
 2. Voi kun pääsisi itsekin jonnekin :P

  VastaaPoista
 3. Dahlia, no aivan varmasti tulen sitten visiteeraamaan tuossa liikkeessä ;) kuulostaa ihan liian hyvältä!

  Tiia, sitten ei kun säästökuuri päälle ja matkaa suunnittelemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanilta suunnitelmilta! Tuota ihmettelen että miten niin Kanarialla on huono sää? Aina kun mä olen ollut niin ei koskaan oo ollut huonoa säätä.. Mun vanhemmat on on ollut monesti just helmikuussa ja ne on tulllut aina ruskeina kun pavut takasin..

  Meilläkin on maaliskuun reissun lisäksi yksi muukin reissu vielä tänä vuonna tulossa! :)

  VastaaPoista
 5. Reetta, totta, matkasuunnitelmat on aina ihania ;) no meillä on sattunut kanarialla olemaan pariin otteeseen melko kehnot säät :/ viime vuonna oltiin teneriffalla puerto de la cruzissa ja siellä oli melko huonot säät ja yksikään päivä ei ollut kokonaan aurinkoinen. vaikka rusketuinkin siihen nähden hyvin.. sitten pari vuotta sitten gran kanarialla oli ihan ok säät, mutta paremmatkin voisi olla! se riippuu niin paljon tuurista :)

  VastaaPoista
 6. Itse olen vieraillut kanarialla 5 kertaa, joista jokaisella kerralla on ollut hyvät säät. Joko itsellä on ollut tuuria tai teilä ei, höh. Mutta Hurghada on varmasti kiva kohde myös :) Itse olen aurinkoloma ihmisiä, mutta syksyn ja joulun barcelonan reissut kyllä saivat minut innostumaan kaupunkilomista, joten ensi joululle on suunnitelmissa jokin Euroopan kaupunki aurinkorantojen sijasta ;)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti pääsette reissuun! :)
  Olin Egyptissä Sharm el Sheikhissä maaliskuussa 2007.
  Suunnittelin uutta lähtöä, mutta ensin tuli tuhkapilvi ja seuraavalla kerralla mellakat! Aloin jo ajattelemaan että onko tässä joku merkitys etten pääse sinne enää ikinä :D
  Lämmintähän siellä on! Takuuvarma rusketus! Ainoana miinuksena omasta mielestäni huonot shoppailumahdollisuudet. Pelkkää turistikrääsää ja feikkilaukkuja! :( Oma suosikkini on nykyään Alanya. Sinne on tarkoitus lähteä tänä vuonna 3 kertaa ;) Siellä on myös turistikrääsä ja laukut, mutta yleensä suuntaan shoppailemaan Antalyaan. Onneksi voitin matkalahjakortin, joten ei tule kovinkaan kalliiksi ;)

  VastaaPoista
 8. Nanni, meillä on varmaan ollut sitten vaan huono tuuri ;D

  Hanna, niin toivottavasti, mutta tänään oli loppuunmyyty yski toinen matka jota olin katsellut! :D huonoa tuuria! joo olen samaa mieltä noista egyptin shoppailumahdollisuuksista, eli niitä ei ole! :D

  VastaaPoista
 9. Munchen on hyvä valinta! Olin siellä viime kesänä, kaupunki oli osa pidempää etelä-Saksan turneeta. Kannattaa käydä Olympia-tornissa, sieltä on hyvät näkymät :)

  Katariina

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.