it's freezing

En tiedä mitään nautinnollisempaa kuin pyöräillä jumissa olevalla pyörällä töihin lähes -20°C pakkasessa aamutuimaan. Niimpä niin. Työt alkoivat tänää onneksi kuitenkin vasta klo 10, mutta pyörän vaihteet ovat jäätyneet jo ajat sitten ja polkeminen on yhtä tuskaa. Eikä matkantekoa edesauttanut ainakaan se, että olin eilen käynyt rasittamassa jalkalihaksiani uimalla ja vesijuoksemalla. Kotiintulomatka oli kuitenkin vielä pahempi. Pyörän rengas oli työpäivän aikana joten hassusti pullistunut yhdestä kohtaa ja tämä pullistuma sitten harasi käsijarruja vastaan jokaisella renkaan pyörähdykdellä. Pyöräily tuntui siis siltä kuin olisin polkenut koko matkan käsijarru pohjassa! Olin luovuttaa kotimatkalla jo monta kertaa, mutta taistelin jalat maitohapoilla kotiin. Reisilihakset kiittää!

Huomisen ja tulevan viikon sääennuste näyttää seuraavalta:


Olin kyllä ihan tyytyväinen niihin -10°C pakkasiin. Kun mittari näyttä -20°C tai vielä vähemmän ja ulkona puhaltaa kova viima, niin ei ainakaan tätä tyttöä kovinkaan naurata. Oululaiset tietää, että Oulussa tuulee aina, mikä on tuttua varmasti myös muille merenrantakaupungeissa asuville. Onneksi kuitenkin olemme säästyneet näiltä kovilta pakkasilta näinkin pitkään ja varsinaisia talvikuukausiakaan ei ole enää kuin yksi jäljellä! Kevään tulosta loi uskoa tänään ulkona kauniisti paistanut aurinko, jonka kylläkin näin vain työpaikan ikkunoiden läpi, mutta kuitenkin.

Koitetaan siis kestää vielä hetki.

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Liityinpä lukijaksi, kiva lukea muidenkin oululasten blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minustakin on mukava löytää muita Oululaisia bloggaajia ja kävinkin jo lueskelemassa sinunkin blogia! :)

   Poista
 2. Itse kuljen vapaaehtoisesti bussilla, en pyörällä uskalla ajaa talvella (matkaa reilut 5km), hyvä kun edes kävellen pysyy pystyssä :D.

  Mutta kieltämättä ketuttaa nuissa asteissa ja viimassa seistä bussipysäkillä, onneksi itsellä menee bussi harvinaisen hyvin (kun Koskilinjoista kyse) lähes kotiovelta työpaikan ovelle (tai siis pääsen sisäkautta kulkemaan sitten työpaikalle), niin muuten ei tarvitse jäätyä.

  Tosin hyvin usein sitten töistä lähtiessä bussi on auttamatta myöhässä sen 10min ja kun aina ei vaan voi tietää, oisko se sittenkin ajoissa...

  Saapa nähdä kuinka koviksi nuo pakkaset vielä menee helmikuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kuljen koulumatkat bussilla talvella, mutta työpaikalleni ei bussit kulje ja matkaakin on vain se 2km, joten pyörällä pääsisi kuitenkin varmasti nopeampaa :D Toivottavasti pakkaset pian laantuisi eikä niitä tarvisi kestää ainakaan näin kovina enää pitkään!

   Poista
 3. Olen lukenut blogiasi hetken aikaa ja lähes jokaisesta kirjoituksestasi nousee esille tyytymättömyys. Tuntuu, että sinulla on aina jokin huonosti. Vihaat maanantaita, vihaat pakkasia, syöt mielestäsi liikaa herkkuja ja valitat siitä, valitat milloin mistäkin. Mieti mielummin hyviä asioita ja nauti elämän pienistä jutuista Ehkä minun vain pitäisi olla jatkossa lukematta tätä blogia.

  VastaaPoista
 4. Ikävä kuulla, että olet saanut minusta sellaisen kuvan. Piti ihan lukea postauksiani taaksepäin ja lukea valitanko todella niin paljon. En kuitenkaan löytänyt kovinkaan montaa postausta, joissa suoranaisesti valittaisin, mutta joitain yksittäisiä asioita totta kai aina on. Mielestäni olisi/on tylsää lukea sellaista blogia, jossa elämä tuntuu olevan aina kuin ruusuilla tanssimista, sillä se olisi kovin epärealistista. Etsiskelin jopa postauksen, jossa sanoin vihaavani maanantaita, ja kyseinen postaus oli vuoden 2010 lokakuulta, eli aika pitkän ajan takaa. Olen valittanut syöväni liikaa herkkuja, mutta oletko huomannut, että olen viime aikoina alkanut tehdä sille jotain? :) Kovista pakkasista en pidä, enkä varmasti koskaan tule pitämäänkään, sillä mielestäni ne rajoittaa elämää. Ei ole terveellistä käydä edes lenkkeilemässä, kun hengitettävä ilma on niin kylmää ja kovilla pakkasilla elimistö joutuu muutenkin huomattavasti kovemmalle rasitukselle. Näiden lisäksi on paljon monia muitakin asioita joista en pidä, kuten liian aikaiset herätykset, kalan ruodot ja siivoaminen. Se ei silti tarkoita sitä ettenkö osaisi nauttia myös monista elämän pienistä asioista, ellen nauti noista :) Jos koet haluavasi lopettaa tämän blogin lukemisen, niin olet siinä vapaa! Sehän blogeissa on juuri parasta; kenenkään ei täydy lukea blogeja ja juttuja joista ei pidä!

  VastaaPoista
 5. Ihmettelen anonyymin kommenttia tosi paljon, koska mä taas luen tätä blogia just sun iloisen asenteen vuoksi! Vaikka puhuisit negatiivisista jutuista, et mun mielestä "valita". Tässäkin vaan kerroit lähinnä kommelluksista pyörän kanssa! :) Kuulostaa siltä, että anonyymilla on itsellään vähän huono asenne / huono päivä ollut, ja jos on jo valmiiksi kiukkuinen, saattaa kaikki kuulostaa huonolta ja valittamiselta.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Totta, tässä postauksessa ei tarkoitukseni ollut suoranaisesti valittaa, vaan juurikin pienellä huumorilla höystettynä kertoa päivän kommelluksista. Kiva kuulla, että tämä anonyymin mielipide ei ole aivan yleinen, sillä silloin minun olisi syytä jo huolestua! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.