i wanna be a billionaire so f*ckin' bad...

... buy all of the things I never had. Sain Miimsiltä vähän aikaa sitten kivan haasteen, joka kuuluu näin: 

”Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“Ois voinut luulla, että haaste on mulle ihan helppo, mutta eipä ollu! Oli niin vaikea valita ;D Päädyin kuitenkin valitsemaan haasteeseen sellaisia "kohtuu" hintaisia asioista, joten autot, asunnot, Chanel 2.55 ja Birkinit jätin pois! 

MacBook Air 11,6" olisi varmasti seuraava tekniikkahankintani! En ole oikein tajunnut iPadin sun muiden tablet-tietokoneiden ihanuutta, mutta miniläppärin ottaisin mielelläni. Tuo air on niin ohut ja kevyt, että sen ottaisi helposti mukaan minne vaan. Nyt kun olen joutunut kantelemaan laukussani MacBook Protani, niin alkaa arvostamaan tietokoneiden keveyttä ;D

MiuMiu vitello lux bow bag on tainnut olla joka toisessa tällaisen haasteen haavelistalla, joten en voinut jäädä huonommaksi! Tuo laukku on kyllä niiin ihana, mutta en varmaan koskaan osaisi päättää missä värissä sen haluaisin!

Speedy30 tai 35 tulee todennäköisesti olemaan seuraava laukkuhankintani, mutta en vielä tiedo kumpi koko. Pelkään että 30 on liian pieni, mutta en oikein tiedä onko se 35 jotenkin hassu. 

Michael Korsin ruusukultainen kello olisi aivan ihana ja niitä onkin tullut vaikkea minkälaisia. Pientä blingblingiä kellotaulun ympärillä on vain plussaa ;)

Jimmy Choon ballerinat olisi ihanan klassiset ja malliltaan siron näköiset. Ihan vielä en kuitenkaan raaskisi kenkiin tuhlata 400euroa, mutta ehkä sitten lottovoiton osuttua kohdalle!

Tää haaste on kyllä ollut jo niin monissa blogeissa, etten osaa haastaa enää ketään, mutta tehköön kuka innostuu tekemään :)

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Ihania toiveita sulla! Mä haluaisin tuon MiuMiun saman laukun se on vaan niin ihana! :) ja kallis! :D

  VastaaPoista
 2. lintta, tiinaR:llä on se speedy30, kysäse huvikseen mitä se on tykänny käytännössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me ollaan itseasiassa jo juteltu siitä :D

   Poista
 3. Voi, voisin itsekin ottaa nämä kaikki itselleni. Varsinkin tuon MiuMiun. Pakko käydä tulevalla Dubain reissulla vähän hypistelemässä sitä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh varo vaan joudut pian ostaan sen kun et halua päästää enää irti ;D

   Poista
 4. voisin miu miun heti hankki jos rahaa löytyisi, mustana tietenkin :)

  hyvää syntymäpäivää!! :)

  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html
  ^tsekkaa mun MAC meikkiarvonta :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.