hockey night + vinkki Oululaisille

Oltiin tänään katsomassa Kärpät - Lukko jääkiekkopeliä... En todellakaan ole mikään jääkiekkofani, ellei lasketa MM-kisoja ja olympialaisia. Liput oli onneksi ilmaiset niin ei tarvinut niistä mitään maksaa ;D Pelissä oli kuitenkin hyvä meininki, eikä aika ehtinyt käydä edes pitkäksi. 

Mun lemppareita oli mainostauoilla jäätä putsaamassa käyneet about metrin mitaiset pikkuiset kärppä-pelaajat 

Minun kauhuksi peli meni vielä jatkoajalle...
Kärpät sai rankun jatkoajalla, mutta se tietenkin tunaroitiin.
Pian kuitenkin kärpät sai maalin voitti matsin 2-1


Vuokrasin muuten neljäksi kuukaudeksi kortin Liikuntakeskus Hukkaan! Hukka on ehdottomasti Oulun paras sali ja olen kytännyt sinne vuokrakortteja pari päivää, mutta ne on menneet samantien kun nettiin ovat ilmestyneet! Nyt pääsee kunnolla jumpalle, eikä tarvitse vaan nostella painoja ja polkea cross trainerilla lähisalilla!

Oululaisille vinkki: Inka kertoi eilen kommenttiboksissani, että Raksilan uimahallissa järjestetään tämän ja ensi viikon aikana Inbody kehonkoostumusmittauksia ilmaiseksi! Me Japen kanssa varattiin heti aika, sillä on kiva nähdä mistä tämä kuntokuuri lähtee. Mahdollisesti jonkin ajan kuluttua olisi kiva sitten tehdä testi uudestaan :) Kiinnostuneille lisätietoa löytyy TÄÄLTÄ.

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Hei kiitti vinkistä! Kehonkoostumusmittaus on kiinnostanut jo pidempään, kannattaa varmaan varailla aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin innoissani vinkistä, että oli pakko jakaa tietoa! :) toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostunut äkkäisi tämän mahdollisuuden :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Itte ainaki varasin heti ajan, kun suunnittelilla on ollut jo pitkään mennä hakemaan motivaatiota ja vertaamaan nykyistä tilannetta viime vuoteen. Eipähän tarvi pulittaa SATSille 30 euroa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kiva kun saa ilmaiseksi, kun ei tosiaan huvita niin kovasti maksaa tuollaisista :)

   Poista
 3. Itsekin bongasin tuon kehonkoostumusmittaus -tilaisuuden ja ensi torstaina onkin aika varattuna kuulemaan totuus omasta kehosta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Oma totuut oli kyllä todella karmaiseva, mutta nyt on ainakin entistä enemmän motivaatiota treenaamiseen ja ruokavalion muuttamiseen.

   Poista
 4. Harmi kun tuolla on enää liian huonoja aikoja vapaana, ei oikeen töistä kesken päivää viitti lähtä :/.
  Mukava olisi ollut ilmaiseksi käydä, mutta täytyy ehkä Satsilla käydä jossain vaiheessa vaikka se maksaakin. Haluaisin tietää onko kehitystä tapahtunut yhtään toukokuusta, kun silloin ilmaiseksi sain kaikki mahdolliset jutut, kun osallistuin erääseen tutkimukseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi noita ei niin usein tarvitse/kannata tehdä, niin ehkäpä sen muutaman kympin voi silloin tällöin pulittaakin! Ja varmasti on kiva nähdä tuloksia :P Itsekin aion toistaa testin muutaman kuukauden jälkeen toivoen, että tulokset olisi parempia :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.