egypt it is

Nyt on sitten se aurinkomatkakin kevääksi varattu. Maaliskuun puolessa välissä olisi viikon reissu Egyptiin, Hurghadaan. Feikki Vuittoneiden luvattuun maahan! :D Löysin Finnmatkojen matkamessutarjouksista edullisen matkan aivan upeaan hotelliin (4+) ja matka lähtee vieläpä Oulusta! Ei siis tarvitse maksaa lentoja Helsinkiinkään :) Kaiken lisäksi matkan hintaan kuului All Inclusive, eli kaikki ruuat ja juomat kuuluvat hintaan! Emme koskaan yleensä ota All Inclusivea, mutta viimeksi Egyptissä ollessamme saimme hotellistamme parhaat ruuat ja myös Kanarialla olemme olleet tyytyväisiä hotellien buffee illallisiin. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja hotellissa on vallltava uima-allas-alue ja lisäksi vielä omat vesiliukumäet, jee ;D


Löytyisikö lukijoiden joukosta Hurghadassa käyneitä, joilta löytyisi vinkkejä reissulle? :) Löytyykö mistään päin Hurghadaa kunnollista shopattavaa, eli siis muutakin kuin niitä feikki Vuittoneita...? Viimeksi niitä ainakin oli tarjolla pilvin pimein! Lähinnä lomalta lähden kyllä metsästämään lämpöä, aurinkoa, kaunista rusketusta ja rentoutumista.

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Se kyllä ratkaisee aika paljon että pääsee suoraa Oulusta lentämään :P Olispa tosiaan ihana lähteä jonnekin lomalle :)

  VastaaPoista
 2. Tiia, totta, siinä säästää aika ison summan rahaa ja aikaa! :) toivottavasti sinäkin pääset pian lomalle! :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta löhöilylomalta :) meillä olisi tarkoitus napata messuilta kevääksi joku reissu,toivottavasti löytyy hyviä!

  VastaaPoista
 4. Oi, onpa ihanan näkösiä kuvia! Mullekkin kelpaisi aurinkoloma =)

  VastaaPoista
 5. Hjenn, Finnmatkojen sivuilta löytyy jo vaikka millä mitalla matkamessujen tarjouslomia, niin kannattaa käydä jo vilkuilemassa ;)

  emmi, niimpä, aurinkolomat on kyllä huippuja :)

  VastaaPoista
 6. Kävin jättämässä sulle haasteen :)

  Olisi kyllä niiiiin ihana päästä ulkomaille auringon lämpöön :)

  VastaaPoista
 7. Miims, kivaa, tekasenpas tuon pikimmiten! :) aurinkolomat on kyllä parhaita, toivottavasti pääset sinäkin pian ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.