easy like sunday morning

Jaahas, se ois kohta taas yksi viikko takana päin. Mun viikon kohokohta on nykyään lauantai, koska se on meillä karkki- ja herkkupäivä! Käytiin eilen syömässä Kauppuri5:ssa (suosittelen kaikille Oulussa vieraileville, parhaat burgerit ja salaatit!) ja illalla napsittiin hieman irtokarkkeja. Oon kyllä ylpeä itsestäni, että oon nyt kaksi viikkoa pysynyt tässä "karkkia kerran viikossa"-tavoitteessani! Hah, kuinka säälittävältä kuulostaakin, että tuohon pitää oikeesti pinnistellä, kun yleensä se on monille ihan normi juttu. Jos jotkut on riippuvaisia alkoholista ja tupakasta, niin mulla on riippuvuussuhde karkkeihin ja suklaaseen. Jota tosin nyt koitetaan muuttaa...

Tänään oli vapaapäivä ja kävästiin Japen kanssa Jyskissä, Prismassa ja Kodin Anttilassa. Mitään erikoista ei ostettu, seku vain kierreltiin huvin vuoksi. Kauppareissun jälkeen tultiin kotiin vaihtamaan vaatteet ja lähdettiin kävelylle.

huivi Guess // laukku LV // pipo Nelly.com

takki Michael Kors // saappaat UGG Australia
Tuo Jenkeistä tuoma Korsin untuvatakki on kyllä ollut talven pelastus, sillä se on niin lämmin, ettei se päällä ole vielä palellut kertaakaan! Huppu on ihanan iso, eikä sellainen tiukka, joka on vaikea saada päähän jos on pipo. Ei niitä kovimpia pakkasia vielä tälle talvelle ole kyllä ollutkaan ja kylmintä on ollut ehkä tänä viikonloppuna kun pakkasta on ollut -10°C.

Illalla olisi luvassa vielä pihvien paistoa, Idolsia ja Neiti Marple (paras!). Kummasta muuten pidätte enemmän, Idolsista vai Voice of Finlandista? Omasta mielestäni ehkä jälkimmäinen on parempi, sillä siellä kaikki laulajat ovat aivan huikean hyviä, enkä edes tiennyt Suomesta voivan löytyä niin hyviä! :D

Mukavaa sunnuntaita kaikille :)

-Lindsay

2 kommenttia

 1. Ihana asu!

  Haha, mullekin vaatii pinnistelyä se että syö karkkia vaan kerran viikossa :D Se on kyllä varmaan aika monelle oikeesti haaste :D Yritetään kuitenkin tsempata, kyllä me pystytään siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reetta, kiitos! :) "kiva" kuulla, että jollekin muulle se on ongelma! mutta totta, kyllä me nuo himot selätetään ja opitaan vähemmille herkuille! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.