a cup of tea

Ennen kuin esittelen kaikki joululahjat, niin halusin esitellä yhden tietyn lahjan, joka minusta oli oikein hauska ja hyödylliseksi koettu! Saimme Japen siskolta ja hänen poikaystävältä Magisso -merkkiset teekupit, jotka ovat suomalaista designia. Teekuppien avulla on pyritty tekemään irtoteen juonti mahdollisimman helpoksi.

1. Purut asetetaan siivilään ja kuppi laitetaan kallelleen siivilän puolelle.


2. Kiehuva vesi kaadetaan purujen päältä siivilän läpi niin, että purutkin ovat vedessä ja teen annetaan hautua. 


3. Kun tee on valmista, käännetään kuppi toiselle puolelle kallelleen ja tee on valmis juotavaksi!


Me ollaan käytetty kuppeja nyt joka päivä ja aikaisemmin meillä ei ole ollut edes sellaista teepalloa, jonka avulla olisi voinut juoda irtoteitä. Kupista voi irroittaa tuon siivilä osan helposti puhdistusta varten.

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Tosi kätevä! Itsekin tykkään juoda teetä, mistähän tollasia sais ostaa?:)

  VastaaPoista
 2. emmi, en kyllä yhtään osaa sanoa mistä nuo on ostettu :/ mutta veikkaan että voisi jopa netistä löytyä jos googlettaa?

  VastaaPoista
 3. Vau, onpa kätevät ja tosi sievätkin! (:

  VastaaPoista
 4. Onpas kätevät kupit. Minä joisin mielelläni aina "irtoteetä" mutta kun meillä sitä teepalloa ei ole enkä ole jaksanut ostaa :D täytyykin googletella mistä näitä mukeja saisi;)

  VastaaPoista
 5. emmi, toivottavasti löytyy! :)

  Annastiina, samaa mieltä! :)

  Hjenn, irtotee maistuu kyllä mieletäni paremmalta kuin pussit! :) ja nuista puruista saa teetä vaikka kuinka monesti kun kaataa vaan uudet vedet!

  VastaaPoista
 6. Ompas kätevä! :) Mulla tahtoo aina porot karkailla ikävästi kupin pohjalle, kun liottelen irtoteetä..

  VastaaPoista
 7. Tosi kätevä ja hauskan näköinen kuppi! voisi melkein ostaa itellekin tuollaiset, kun tulee kuitenkin tosi paljon juotua teetä. Minkä "merkkiset" nuo on?

  VastaaPoista
 8. Hanilo, se lukikin tuolla postauksessa ylhäällä, mutta Magisso -merkkiset ovat! :) suosittelen kyllä noita me ollaan ainakin oltu tosi tyytyväisiä ja kupit kovassa käytössä! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.