searching for a chunky cable knit

Jokin aika sitten postasin toiveasua kouluun ja mieleeni jäi kummittelemaan paksu napillinen palmikkoneule. Siitä saakka olen kaupoissa kierrellessenä yrittänyt löytää jotain vastaavaa, mutta huomattavasti pienempään budjettiin sopivaa. By Malene Birgerin yksilö on täydellinen, mutta 595$, really? Jos nyt kuitenkin hintaluokaksi asetettas se max 59$ :D


Löytyisikö keneltäkään vinkkiä, mistä voisi jotain tuon tyyppistä löytyä? :) Cubuksessa oli muutama ihan ok yksilö, mutta jokin niissä mätti! Vinkkejä otetaan siis vastaan.

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Vero Modassa on tosi kiva palmikkoneuletakki 100% puuvillaa! Niitä on valkoisia ja beigejä ja mustia, tosi kivoja :) Oon meinannut ostaa sellasen useita kertoja, mutta ootan jos tulee aleen ;)

  VastaaPoista
 2. Anne, pitääpä käydä katsomassa löytyisikö täältä Oulusta! Täällä ei edes ole oikeaa veromodaa, vaan veromodan tuotteita löytyy vain stockmannilta ja Micksistä :/ kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Zarasta ainakin löytyy, jos sielä pääset käymään :) Eikä hirveen kalliskaan!

  http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-I2011/124501/386355/LONG%2BJACKET%2BWITH%2BELBOW%2BPATCHES

  VastaaPoista
 4. Anonyyvi, oooi tuo näyttää tosi hyvältä! harmi vain, että en pääse zaraan varmaan piiitkään aikaan! voi buu! kiitos kuitenkin vinkistä kovasti, pitääpä alkaa miettiä miten tuon saisi :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.