rose gold

Reilu vuosi sitten kun sain ensimmäisen Michael Korsin kelloni, hurahdin kelloihin täysin. Olen aikaisemminkin kyllä käyttänyt kelloja, mutta en niin paljoa kuin nykyään. Tänä syksynä ostin toisen kelloni ja kokoelmassani on nyt hopeinen sekä kultainen. Nyt olen kuitenkin himoinnut taas uutta kello, tai oikeastaa se himo alkoi samantien kun viimeisimmän ostin... Nyt himotuksen kohteena on, ehkä tämän hetken kuumin, ruusukultainen kello!


Michael Korsilla mentäisiin tietenkin tälläkin kertaa, mutta malleja on niin monta, että valinnan vaikeus olisi suuri! Eniten tykkään tällä hetkellä ehkä kollaasin ensimmäisestä. Kollaasissa toisena olevassa on ihana tummansininen tausta, mutta se ei välttämättä sopisi kaiken kanssa. Kolmannesta kellosta tykkään ihan hurjasti, mutta tuo ranneke saisi olla hieman paksumpi. Viimeinen kello taas eroaisi kahdesta edellisestäni eniten, koska siinä on kellotaulun ympärillä hieman blingiä, mutta toivoisin kellon olevan hieman isompi.

No onneksi päätöstä en ihan vielä joudu tekemään, sillä seuraavan kellon hankintaan menee vielä tovi ;) Kellot on niin ylihinnoiteltuja sivuilla, jotka toimittaa Suomeen ja Jenkkeihin tuskin ollaan ihan heti lähdössä uudestaan... Ei sillä ettenkö haluaisi! :D Tietääkö lukijoista kukaan sivuja, joilta Korsin kelloja saisi Jenkki-hintaisina myös Suomeen? :)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Stockalla olen nähnyt Michael Korsin kelloja mutta hintoja en tietenkään koskaan ole muistanut katsoa ! Kivaa joulun odotusta =)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, Stockalla minäkin olen joitain malleja nähnyt, mutta hinnta Stockamaiseen tyyliin pilvissä, heh ;) ihanaa joulun aikaa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Shopbop, mun kello (MK, Jet Set) ois ollut siellä 70e halvempi mitä stokkalla.

  VastaaPoista
 4. Jenni, Shopbopilta olenkin kelloja katsellut, mutta noita malleja sieltä ei löydy :/

  VastaaPoista
 5. Valinnanvaikeus on kyllä suuri, näistä upein on tuo tummansinisellä kellotaululla oleva :P

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.