rehellinen vapaapäivä

Tänään minulla oli rehellinen vapaapäivä! Ei töitä, ei koulua. Silti tietenkin nukuin aamulla huonommin kuin työaamuina. Mentiin Japen kanssa lounaalle Golden Raxiin ja siellä tuli syötyä pari pizza palaa ja paljon namia salaattia! Otettiin matkalla lounaalle asukuvat ja kello oli tosiaan vasta yksi, mutta ulkona oli todella hämärää. Ensimmäisiä kertoja muokkasin blogiini laitettavia kuvia ja lisäsin hieman valotusta.


Meillä oli aiemmin ollut puhetta, että mentäisiin tänään keilaamaan ja Jape oli sitten koko päivän tosi malttamaton ja halusi keilaamaan, vaikka minua ei kauheana huvittanut. Onneksi kuitenkin lähdettiin, sillä oli tosi hauskaa ja minäkin tein jopa pari kaatoa, vaikka normaalisti olen keilaamisessa tosi surkea!
 
Nyt odottelen perinteisesti maanantai illan Täydellisiä naisia ja otan vain rennosti, sillä tämän päivän jälkeen onkin luvassa neljän päivän työputki ennen jouluaattoa.

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Ei tuu Täydellisiä naisia! :( Ne on tauolla.

  VastaaPoista
 2. Suvi, juuri tulikin se todettua! hmph, mikä pettymys! :D

  VastaaPoista
 3. toi laukku on ihana! ja keilaaminen on kivaa :-)

  VastaaPoista
 4. Eikä teillä on lunta!!! :) Täällä sataa vaan vettä ihan joka ikinen päivä ja kokoajan :(
  Hitsi toi keilaaminen näyttää kyllä kivalta!

  VastaaPoista
 5. essi, kiitos, minäkin tykkään :) joo keilaaminen on kyllä hauskaa, vaikkei sitä osaisikaan! :D

  Anne, no joo loskaa tuolla lähinnä on, tuossa puistossa vaan näyttää vähän paremmalle kun sitä ei ole tallottu ;D keilaaminen on kyllä mukavaa yhteistä puuhaa poikaystävän kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Keilaaminen on kyllä kivaa, ei vaan ole pitkiin aikoihin tullut käytyä :P

  VastaaPoista
 7. Heippa! Täytyy nyt tulla kertomaan tämmönen tosi tärkee juttu. Aattelin aika vasta, että näänköhän sua koskaa kaupungissa kun siellä paljon pyörit. Toissapäivänä näin sit sinut töissä, kun kävin kaupassa :) Oli jotenki hassua nähdä ihminen ruudun takaa ihan omana itsenään :)

  Mukavaa joulua :)

  Hansu

  VastaaPoista
 8. Hansu, aijaa hauskaa :D joo onhan se erikoista varmasti törmätä ku normaalisti tosiaan näkee vain netissä ja tietää kuvien perusteella :) kävitkö ihan minun kassalla? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.