pieleen mennyt hiustenvärjäys osa 529

Nää mun hiuskatastrofit ei näytä loppuvan sitten millään! Tiistaina totesin mun juurikasvun olevan aika karsea, joten päätin värjätä hiukseni. Ja kyllä, kotona. Pitäisi varmaankin jo oppia, että kotona värjääminen ei kannata, ainakaan jos värjää vaaleilla sävyillä. Pohdiskelin värivalintaa kauan kaupan hiusvärihyllyllä, en halunnut hiuksitani liian vaaleita, keltaisia tai liian tummiakaan. Päädyin sitten seuraavaan väriin:


Kohtuu uuteen L'orealin Sublime Mousseen sävyyn 83. Pakettia ostaessani mietin jopa, että voikohan hiuksitani tulla liian vaaleat! Meni kyllä niin pieleen pelot, kun voi vaan mennä... Hiusvärivaahto oli kyllä erittäin helppo levittää, joten siitä pointsit, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta mitä odotin:


Ja tässä tämä reuhka nyt sitten on. Huoh. Kovin paljon tummempi mitä odotin, kun lähtötilannekin oli tämä. Eihän tuo väri sinänsä ole paha, mutta kun olisin halunnut pitää ne vaaleat hiukset!! Tuo kuva ehkä  ihan pikkaisen väärentää ja hiukset ovat ehkä hieman vaaleammat, mutta ruskeat kumminkin. Ihanaa aloittaa tammikuussa sitten tämä vaalennusprosessi uudestaan... Mutta silloin taidan tehdä sen kampaajalla!

-Lindsay

16 kommenttia

 1. Minusta sinulle sopii paremmin tummat kuin vaaleat hiukset.

  VastaaPoista
 2. Laita sitruunamehua märkään tukkaan ja anna vaikuttaa n. 10-15 min. Sitten pese hiukset. Ja jos ei vieläkään haalistu, toista. Tuo auttaa jo aika paljon yleensä. :) Mutta nätti tukka on noinkin!

  VastaaPoista
 3. Niin se on maku kysymys :) itse tykkään molemmista, mutta nyt haluaisin olla vielä vaalea :D

  VastaaPoista
 4. Ootappa Limperi ko mie repasen ja toteutan sen suunnitelman :D Se on maksimissaan viikko ja itkun kans alkaa operaatio "Täydellisen vaalean metsästys" ...voi olla aika tuskanen taival :D

  ps. ei tuo väri oo olleskaa hullumpi :)

  VastaaPoista
 5. N, tein tuota kun mulle laitettuin tummia raitoja joista tuli mustia ja se toimi kyllä ihan hyvin :) ja kiitos kehuista!

  Laura, sun pitää nyt toteuttaa se ;)

  VastaaPoista
 6. Oho! Miten tuollaisesta purkista voi mennä noin tummaksi? :o

  VastaaPoista
 7. Hjenn, niinpä, sitä ihmettelen itsekin :D

  VastaaPoista
 8. Eninnäkin toi väri on nyt tosi ihana! :) Mulla kävi niin monta kertaa kaikkea kamalaa värjätessä kun olin blondi etten ees haluu aatella niitä :D Jos haluut noi vaaleeks kumminkin takas ni kannattaa aluksi kokeilla laittaa vähän vaalennusväriä shampoon sekaan ja pestä (eräs tuttu kampaaja neuvoi ton joskus mulle). Jouduin itse tekemään kerran pieleen menneen värjäyksen jälkeen 3 värinpoistoa ja siihen vielä vaalea väri päälle, huh. Nykyään en edes halua itse värjätä tukkaa ja oon aika kiintynyt mun kampaajaan :D

  VastaaPoista
 9. Eipä hätiä, veikkaan että tuo väri lähtee aika nopsaa haalistumaan, ainakin multa katosi muutamassa viikossa tummemmat raidat kun syksyllä vaalennettuihin hiuksiin laitettiin! Mukavaa joulua Linda! :)

  VastaaPoista
 10. Jenni, siitä elättelenki toiveita, mutta kun minulle laitettiin myös syksyllä tummia raitoja eikä ne vaalentuneet sitten millään! :D ihanaa joulua sinullekin! :)

  VastaaPoista
 11. Laitat seuraavalla kerralla kampaajalla vaan pään täyteen vaaleita raitoja:) Tuo on pohjavärinä kiva ja luonnollinen.

  VastaaPoista
 12. Itse värjään vaaleaa tukkaani lähes aina kotona ja olen onnistunut mielestäni hyvin (huom oma mielipide :D). Kannattaa kokeilla garnierin 100% väreistä muistaakseni 100.1 väriä. Tulee luonnollisen vaalea eikä yhtään keltainen. Myös lorealilla on hyviä sävyjä vaaleille, en vain harmiksi muista muuta kuin että blondit värit on nimetty kaupunkien mukaan, kuten Helsinki, San Fransisco jne. Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 13. Täytyypä pitää mielessä että ei saa noin "tummaan" väriin mennä itse koskemaan :P Tykkäsin kamalasti siitä sun vaaleasta väristä :)

  VastaaPoista
 14. Itse olen onnistunut vaalennuksessa parhaiten sillain että olen laittanut paljon ohuita vaaleita raitoja kampaajalla ja niitä sitten vaan uudelleen kun väri alkaa haalistua tai juurikasvua tulla. Eli pää täyteen raitoja ehdotan minäkin. (:

  -Laura

  VastaaPoista
 15. Anne, sinulle vastaaminen oli vahingossa jäänyt välistä! kiitos kehuista :) hmm voisin harkita tuota sun vinkkiä, jos uskallan! :D

  Anonyymi, juuri tuo on varmaan tarkoituksenani ensi kerralla :)

  Nanni, kiitos vinkistä, täytyypäs etsiä nuita värejä jos uskallan enää kotona värjäillä! :D

  Tiia, joo ei todellakaan kannata ellei sitten tosiaan halua ruskeaa tukkaa ;D niin minäkin tykkäsin :(

  Laura, totta, tuo on varmasti paras keino, mutta se rasittaa kyllä mun valmiiksi huonokuntosta tukkaa :/ mutta ei kai tässä muu auta!

  VastaaPoista
 16. Minusta kaunis väri tuollaisenaankin. Alkoi tässä tulemaan sellainen olo, että pitää saada itsekin värjättyä tukkaa uudelleen vaikka ei siitä nyt ole kuin reipas kaksi kuukautta kun viimeksi värjäsin. Katsellaan mitä sitä saisi täällä päässä aikaan.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.