paluu potkupukuun

 Onko ihan OK himoita ylihinnoiteltua ja erittäin epäseksikästä aikuisille suunnattua potkupukua?

OnePiece // JumpIn // Piece of Norway
On.

Eniten himoitsen ehdottomasti Piece of Norwayn versioita, jotka näyttää mielestäni parhaimmilta ja kuosi ja värivaihtoehdot ovat eniten mieleeni! Ne olisi vielä tänään alessakin: 220e -> 139e! Huh, onpas vain halpaa! Mutta entä jos haluaa?

-Lindsay

//EDIT: Lisäykseksi haluaisin vielä kirjoittaa, että harkitsen tuon potkupuvun hankkimista siksi, että minulla on muutenkin jo hankinnan alla uusi oloasu! Vanhat R-Collectionin pökät ovat jo 5 vuotta vanhat, joten on varmaan jo syytäkin panostaa uusiin olohousuihin ;) 

16 kommenttia

 1. Pikkusena vinkkinä, että tommosta melkeen samanlaista ku toi pinkki myydään seppälässä ja hinta vain 40€ :)
  Jos ei siis oo pakko olla just joku merkki ni se on kiva vaihtoehto :)

  -Laurell-

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos vinkistä! :) pitää käydä katsomassa! olen yrittänyt koko illan etsiä hieman halvempia vaihtoehtoja kuin nuo, sillä on tuo 139e ihan törkee hinta. Ziperall merkin löysin jolta saa 69eurolla! :) Ja myös miesten kokoja, sillä olisi tarkoitus hommata tuo myös Japelle :)

  VastaaPoista
 3. itselläni on onepiece ollut nyt n. 2kk ja olen ihan rakastunut! haaveilenkin tässä jo toisesta kun se on niin mukava päällä ja tekisi mieli pitää sitä vaikka joka päivä! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavuudesta ei kannata tinkiä! Mieti nyt: hullun kylymä, pimiä, ja vielä pahimmassa tapauksessa märkää ulkona! Hyrr, alako tekkeen mieli ommaa OnePieceä ko ees mietin.

  VastaaPoista
 5. Monikohan tuollaisen haluaa siksi, että se on todellakin jotain mitä elämästä on puuttunut?

  Yleisempi syy taitaa olla se, että kun niitä alkaa olla kaikilla muillakin (lähinnä sponssina saatuna isoilla mainosbloggareilla...), niin sehän onkin sitten maailman tarpeellisin ja pakollisin ostos muillekin.

  En mene hullutukseen mukaan, pyjamahousut on edelleenkin parhaat kotihousut, en tarvi haalaria.

  VastaaPoista
 6. Linsday i hope that all comments are welcome on your blog, and i love your blog and your style btw but i must say i have been seeing this jumpsuit think everywhere and i truly do no understand what people like about it..am sure it really comfortable and all but there are other way to feel comfortable,.its just reminds me of this jumpsuits you put on babies not on a grown woman.
  p.s You´re too pretty for that! stay away from the suit :):) happy blogging! xFEDU

  VastaaPoista
 7. Inka, samaa mieltä, mutta ehkä kuitenkin tuo 200e on liikaa ku yli puolet halvemmallakin saa :) tuo Piece of Norwayn on kyllä niin kaunis, mutta pakko kyllä jättää ostamatta :/

  Anonyymi, totta, mietin juuri, että onkohan kukaa oikeasti ostanut noita yli 200e haalareita? en ole nähnyt niitä kellään muulla kuin juurikin näillä suosituilla bloggareilla, jotka ovat saaneet ne ilmaiseksi :) olenkin eilisen illan etsinyt halvempia ja löysin kivoja 69e:llä, joka mielestäni alkaa olla jo kohtuu hinta!

  Fedy, of course all comments are welcome! :) i wrote on my post that i think this jump suit is way too expensive and very unsexy and "potkupuku" means that babies jump suit you're talking about :D but still i think this jump suit looks very cozy and if i were rich i would definitely buy it! but i have been searching for cheaper jump suits and i found webshop that sells nice jump suits for 69euros. and i don't like for example juicy coutures velour pants or hoodies. sorry for my bad english :)

  VastaaPoista
 8. thx for translating it all and don't worry your english is spot on ( you woulnt want to listen to my Finnish trust me:)) and yes i must agree on the juicy couture way overprices i´ve got 2 juicy couture one in blue and one in black gifted to me by my sister and i never wear them i hate the feeling of velour fabric for some reason:) Happy blogging!

  VastaaPoista
 9. Seppälässä oli myös miesten kokoja mustina ja harmaina muistaakseni :)
  Itsellä juurikin tuo seppälän haalari ja pysynyt ihan hyvänä vaikka on käyny pesussakin jo muutamaan otteeseen :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, loistavaa! pitääpä heti huomenna ehtiä katsomaan oisko täälläkin :)

  VastaaPoista
 11. Nuo on maailman ihanimpia, mutta hinta saisi kyllä olla 20 % nykyisestä. Aika paljon ilmaan hinnoissa.:/

  VastaaPoista
 12. MouMou, totta turiset! etenkin nuo OnePiecet, niin ihan oikeesti, yli 200e haalarista, joka on college-kangasta? mutta kyllähän ne varmasti on tosi laadukkaita :)

  VastaaPoista
 13. Linda eiii! Tää on just niitä vaatekappaleita, joita katselee vuoden tai parin päästä ja miettii, mitä pyöri päässä tuollaisen kamaluuden hankkiessaan :D

  En myöskään ihan suostu uskomaan, että hinta, design ja laatu menevät näissä ihan käsikädessä.. Taitaa olla enemmän näppärästi markkinoitu turhake, niinkuin joku tuolla ylempänä taisikin vinkkailla.

  Pitäydy vaikka niissä vanhoissa collareissa ennemmin! Tai tulkaa hakeen multa uudet ;)

  VastaaPoista
 14. Taru, hahahaha, et oo varmasti ainoa joka noin aattelee! :D mutta R-collectioninkin kollarit on melko ylihinnoiteltuja ;) mutta mun mielestä tuo ois vaan niin helppo, ku ois ainoastaan yks vaatekappale mikä pukea päälle :D mulla kun on tapana heti kotiin tullessa repiä vaatteet pois päältä... maybe too much info! :D en mie tuo päällä missään aikois näyttäytyä :D tai no ehkä naapurin makuunissa ;)

  VastaaPoista
 15. Mulla on 15 vuotta vanhat R-collectionin colleget ja ne toimii edelleen. Riittää että panostat uusiin abou 15 vuoden päästä, mäkin pärjään näillä entisillä vielä ainakin 5 vuotta :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.