linnan juhlien tyylikkäimmät 2011

Linnan juhlissa oli jälleen pukuja laidasta laittaan ja onnistuneita stailauksia oli paljon. Lemppareimpiani oli nudet ja mustat puvut. Nudeista puvuista en millään osaa lemppariani valita, mutta joku kollaasin kolmesta viimeisestä vie voiton! Pidän pukujen liehuvista helmoista. Jaana Pelkosen puku on hieman yksinkertaisempi, mutta todella tyylikäs.


Minna Kauppi ja upeat lätkävaimot
Eniten kuitenkin tykkäsit Anssi Salmelan puolison (keskellä) ja Mirella Koulliaksen mustista puvuista. Molemmat naiset näyttävät erittäin eleganteilta ja tyylit on loppuun saakka täydellisesti viimeisteltyjä. Minna Kauppi on onnistunut vuosi vuoden perään ja häneltä odotetaan paljon. Tykkäsin kyllä tämänkin vuoden Black Swan -henkisestä puvusta ja tyylistä, mutta joku tuossa mättää.

Jenni Vartiainen oli minulle kyllä pettymys, sillä en henkilökohtaisesti kovin pidä oranssista. Puvun takaosa oli kyllä kaunis ja Jenni oli muuten upea. Odotin Jenniltä paljon, sillä hän on mielestäni kyllä parhaimpia julkkispukeutujia Suomessa. Monia nättejä pukuja en netistä valitettavasti löytänyt ja ainakin siellä vilahti eräs kaunis kultainen puku.

Ketkä oli teidän lemppareitanne?

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Mä tykkäsin eniten Mirella Koulliaksen ja Satu Taiveahon puvuista :) Jenni Vartiaisen mekko oli mullekin pettymys, veikkailin etukäteen että Jennillä ois ollu illan hienoin puku mutta en kyllä lämmenny sille ollenkaan!

  VastaaPoista
 2. Kuka on toi ylärivin kolmas nainen? Aikalailla samat suosikit sulla ja mulla! :)

  VastaaPoista
 3. Nonni, mun ei tarvitse kirjoittaa sanaan koko kekkereistä, sillä oot bongannut yhtä vaille kaikki suosikkipukeutujani. Ainoastaan yhden lisäisin vielä listaan: Jyrki Kataisen vaimon. Hänellä oli yllään kaunis ja yksinkertainen verenpunainen puku, jonka oli suunnitellut Lalli Savolainen. Michael Monroe oli kuitenkin bileiden parhaiden pukeutunut vieras. Jenni Vartiaisen mekko ei ollut ollenkaan munkaan tyylinen, mutta olihan hän toki näyttävä ilmestys.

  VastaaPoista
 4. Saga, haha selvästi sama maku ;D multa on mennyt Jyrki Kataisen vaimo kyllä kokonaan ohi, kun katsoin niin heikosti sieltä toisesta ovesta tulevat! Michael Monroe ja hänen vaimonsa kyllä oli erittäin paljon edukseen :) Ja Jenni, totta, aina näyttävänä, mutta ei mielesteäni kaiken hehkutuksen arvoinen!

  VastaaPoista
 5. Jaa näköjään mun pari vastausta ei oo tullut läpi...


  essi, Mirella Koullias oli kyllä upea ja Satu Taiveahokin oli taas erittäin edustava, kuten aina :) Jenni tosiaan oli pieni pettymys ja turhan hehkutusta saanut näin jälkikäteen!

  Anonyymi, kolmas on Linnea Tamminen, joukkuetaitoluistelija, oli myös viime vuonna lemppareitani :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.