joulu

Siinä se joulu sitten oli. En millään jaksanut vaivata päätäni blogilla lyhyellä joululomallani, joten blogi eli hiljaiseloa muutaman päivän. Pahoittelen etten ehtiny edes hyviä jouluja toivottaa, mutta toivottavasti kaikkien joulut sujui mukavasti ilman niitä ;D Ajelin perjantaina 23. päivä Rovaniemelle töiden jälkeen ja ajokeli oli aivan kamala! Onneksi selvittiin kuitenkin turvallisesti kotiin :) Jouluaattona heräsin hyvin aikaisin, jo klo 8, kun toinen isosiskoni saapui kotiin! Kuvasin hieman millainen joulutunnelma meidän kotikodissa oli.Sain paljon ihania lahjoja ja voisin esitellä niistä ainakin osan täällä joskus myöhemmin. Olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen kaikkiin lahjoihin ja sain monta kivaa yllätystä :) Jouluruokiakin tuli taas syötyä seuraavan vuoden edestä ja maha oli täynnä koko ajan!

Nyt minulla on vielä kaksi työpäivää ennen uutta vuotta, jolloin lähdemmekin jo taas mökkeilemään! Yritän saada jotain kuitenkin tänne blogiinkin kirjoitettua :)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Miten Onnin joulu meni? :D

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen joulutunnelma! :)

  VastaaPoista
 3. Erica, voi siitä riittääkin kerrottavaa! :D Onnihan tosiaan karkasti 23. päivä ja se oli ollut tunnin karkuteillä. Meillä koko perhe oli juossut paniikissa ympäriämpäri koiraa etsien ja sitten siskoni soitti sellaiseen paikkaan, johon viedään löytöeläimet ja sinne oli soitettu, että Onni oli löydetty City Marketin pihasta! Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja Onni onkin tästä lähtien AINA kiinni laskettiin se ulos sitten vain sekunniksi :D

  Lauran, totta :)

  VastaaPoista
 4. Voi Onni :D Onni tais lähteä vähän kaupoille :D Varmaan ihan hirvee paniikki mutta onneks löytyi noinkin nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Erica, no minäkin veikkaan, että onni halusi ostamaan joululahjoja tai sitten joulukinkkua ;) City Market on tosiaan meidän kotia ison tien toisella puolella, joten on kyllä ollu onni (hih) mukana kun ei käynyt kuinkaan! Onneksi oli ollut koiraihmisiä liikkellä jotka oli tajunneet että nyt ei koira ole ihan oikeassa paikassa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköinen sisustus!

  VastaaPoista
 7. Hanilo, jep, kyllä äiti osaa ;D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.