iBag & Jimmy Whoo?

Käytiin tänään Japen kanssa kiertelemässä Zeppeliinissä ja Carlingsissa törmäsin hauskoihin kangaskasseihin. Lempparini on varmaankin tuo iBag, mielestäni myös kassit Louis Who?, Marc By Who? ja Jimmy Whoo? oli myös hauskoja :D Mitään nuista en kyllä ostanut, sillä en ole koskaan osannut käyttää kangaskasseja, vaikka mielestäni hauskoja ja kivan näköisiä ovatkin.


Jotain kuitenkin ostin, sillä H&M:llä oli paljon alusvaatteita alessa ja valikoima oli tosi hyvä! Yleensä kokoja löytyy vain rumista malleista. H&M:ltä ostin myös pinkin kiiltäväkankaisen puseron, jota yritin kuvatakin, siinä kuitenkaan onnistumatta. 

Pahoittelen näitä hyvin persoonattomia postauksia, mutta tämä on parasta mihin tällä hetkellä pystyn kiireiltäni! Joulunhan piti olla rauhoittumisen aikaa :D No onneksi sain tänään tammikuun viimeisen työvuorolistan ja vapaata on 24-26.12 ja myös 31.12-1.1!

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.