wish list

Olen innokas jouluihminen ja suunnittelen joululahjoja, niin itselleni kuin perheellenikin, jo hyvissä ajoin. Olen yrittänyt miettiä pääni puhki, mitä haluaisin tänä vuonna saada. En vain keksi mitään muuta kuin yhden:

Mulberry Check Merino Cashmere

Mulberryn perinteinen check scarf on ollut "haluan"-listalla jo pitkään, mutta vielä ei ole tullut sopivaa tilaisuutta eteen hommata se. Tänä jouluna ainoa toiveeni onkin sitten se! Voi olla, että huivi jää tälläkin kertaa vain haaveeksi, sillä huivia ei ole ollut vähään aikaan myynnissä Mulberryn nettikaupassakaan. Huivin lisäksi toivon sitten vain ja ainoastaan ihan vain rahaa, jonka voin sijoittaa mahdolliseen tulevaan kalliimpaan hankintaan ;)

Voi olla, että teen vielä uuden toivelistan lähempänä joulua! Eiköhän niitä toiveita ala pikkuhiljaa pukata päähän ;)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. olen huomannut myös, ettei tota huivia oo näkynyt nettikaupasta vähään aikaan...

  myymälässä ainakin tänään oli niitä, ostin sen äidilleni joululahjaksi :) tosin viime vuonna huivit taisivat loppua kesken jossain vaiheessa (ostin sen itselleni silloin :D)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, niin voi olla että tämä aika suosittu toive! :D kiitos vinkistä, voisikin olla, että soitan Helsingin myymälään ja kysyn olisiko siellä niitä paikalla ja ne varaisi minulle yhden ja sisko kävisi sen noutamassa! :) pitää tietenkin ensin kysyä lahjalle se rahoittaja ;)

  VastaaPoista
 3. Määkin niin tahtoisin tän!

  Mietin aluksi, että onko mun tyyliin liian preppy, mutta nyt kun oon tätä pari talvea miettinyt niin ois varmaan jo aika hankkia.. Ja jos ei löydy lahjojaa, niin modernit naisethan hankkii omat pehmeät pakettinsa ;)

  Ja voi olla tosissaan aika suosittu joululahjatoive, joten kannattaa soittaa sinne Hki. Oon tätä joskus hipelöinyt ja on aivan i-ha-nan pehmoinen ja ylellinen! Varmasti huivia moneksi talveksi eteenpäin, kun kohtelee hellin käsin.

  VastaaPoista
 4. Taru, hehe, tämä moderni nainen kyllä ostaisi huivin vaikka heti itse, mutta mun lompakko on erimieltä! ;) Oon kyllä varma että huivi kestää pitkään, sillä mun Burberryn huivi jota oon kohdellu melko kaltoin on tosi hyvässä kunnossa, vaikka onkin jo kohta kai viisi vuotta vanha :D

  VastaaPoista
 5. Täälläkin shoppinglistalla tuo huivi! Ajaton ostos :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.