schoolgirl

Tämä viikko on menny aikalailla yliopiston kirjastossa ja luennoilla. Olen yrittänyt ensimmäistä kertaa yliopisto-opiskeluni aikana lukea kokonaista kirjaa, Microeconomics. Sivuja kirjassa on about 700, joten ihan pieni urakka ei ole... Onneksi joitain kappaleita saa hyppiä yli. Opiskeluinnostustani taisi lisätä se, että sain viime viikkoisesta tentistä, jonka oikeasti luulin menneen päin mäntyä, arvosanan 3! Kiva kun välillä opiskelusta tulee niitä positiivisia yllätyksiä :D

Tänään Japekin malttoi nukkua hieman pitempään ja lähdettiin yhtä matkaa yliopistolle. Oli siis pitkästä aikaa mahdollisuus ottaa asukuvatkin! Kuvaaja itsekin melkein näkyy peilin kautta ;D

neule Tommy Hilfiger // farkut Levi's // huivi Guess // kengät UGG Austarlia
Tällaista touhua tuli sitten muutama tunti ennen päivän luentoa harrastettua! Kone oli mukana, sillä tarkoituksena oli tehdä kurssiin liittyviä verkkotehtäviä samalla kun luen, mutta erinnäisistä ongelmista se ei onnistunutkaan.


Tänäänhän tosiaan olisi ollut Versace for H&M kampanjan tuotteet ensimmäistä kertaa myynnissä, mutta itse unohdin onnellisesti koko jutun! Parempi ehkä niin. Ei minua siellä muut kuin yksi huivi olisikaan kiinnostanut. Yksi kultainen rannekoru oli myös kiva, mutta minulla on niin pieni käsi ja ranne, että kaikki tuollaiset korut , joita ei voi säätää, tulee läpi mennen ja tullen.

Onko siellä ketään, joka olisi ostellut Versace-kamppiksen tuotteita? :)

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.