rillipöllön haaveet

Minun kouluviikkoni alkoi vasta tänään viikon kahdesta luennosta sillä ensimmäisellä. Menin kuitenkin yliopistolle kirjastoon lukemaan hieman ensi viikon tenttiin. En ikinä aloita lukemista näin aikaisin, mutta ensi viikolla on alkuviikosta tosi paljon luentoja tiedossa, joten lukemiselle ei silloin kauheesti ole aikaa. Ei siitä lukemisesta tullut oikein mitään, sillä on vaikea saada kunnon lukufiilistä näin aikaisessa vaiheessa päälle!

neule Ralph Lauren, paita Vila, hame Veromoda, laukku ja kello Michael Kors
Viime aikoina olen alkanut haaveille uusista silmälaseista! Nykyään kun käytän laseja päivittäin, olisi kiva kun olisi hieman enemmän valinnanvaraa. Ostin kahdet uudet lasit viime keväänä, joista kuvassa näkyvät on oleet huomattavasti enemmän käytössä. Nyt haluaisin nuiden vaaleiden lasien lisäksi jo jonkin aikaa muodissa olleet vahvemmat kokomustat "nörttilasit"! En tarkoita sellaisia koko naaman peittäviä laseja, vaan kuitenkin hieman maltillisemman kokosia. Katselin Nissenin nettisivuilta perit esimerkit:

Nissenillä olisikin tällä hetkellä menossa kamppanja "kolmet lasit yksien hinnalla", kahdet itselle ja kolmannet kaverille. Harmikseni oma budjettini ei tällä hetkellä todellakaan salli uusien lasien ostoa! Ajattelinkin kysyä äidiltä, josko hän haluaisi ostaa itselleen uudet ja minä saisin sitten ne kolmannet ;)

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Olen ihastellut juuri tota Ray-Banin mallia. Uudet lasit tarvitsisin itsekin, mutta vielä ei anna budjetti myöden. Pitää käyttää toistaiseksi piilareita, jos haluaa jotain nähdä. :D

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs asu sulla! Näyttää erittäin hyvältä :)

  Mäkin joudun käyttää laseja joka päivä ja olisikin joskus kivaa vaihdella niitä. Harmi vaan että ne ei oo ilmasia..

  VastaaPoista
 3. JM-, nuo Ray-Banit on kyllä tosi kivat kun kokeilin päähänkin! Itse olen tooosi laiska käyttämään piilareita ja siksi silmälaseja tuleekin käytettyä aina :D

  Reetta, kiitos kovasti! :) Totta, harmi kun silmälasit on niin kovin kalliita. Paitsi nykyäänhän esim. Nisseniltä ja Specsaversilta löytyy alle 100eurolla tyylikkäitä laseja! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköiset nuo ylemmät lasit! Mä osallistuin vasta lenswayn kilpailuun facebookissa ja sain melkein ilmaiseksi uudet lasit. :)

  VastaaPoista
 5. Hanilo, vautsi, sullahan on käynyt tuuri!! Harmi kun en itse voita koskaan mitään :D

  VastaaPoista
 6. Specsaversilla saa kahdet lasit yksin hinnalla! Ja siis yksi tai moniteholinsit kuuluu hintaan! Ite kävin just hakemassa, voit käydä kurkkimassa mun sivuilta, ne on aika paljon noiden Raybanien tapaset!

  VastaaPoista
 7. Klara, pitääpä käydä vilkaisemassa! :) onkin ollut tarkoitus käydä Specsaversilla kurkkimassa tarjontaa myös, mutta en rahatilanteen vuoksi ole uskaltanut ;D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.