pre-christmas party

Lauantaina juhlittiin tosiaan työpaikan pikkujouluja. Minulla oli ensin päivä töitä klo 18:15 asti ja niiden jälkeen sitten kiireellä kotiin laittautumaan. Pikkujouluissa oli perinteisesti tarjolla jouluruokaa, joka oli kyllä niin hyvää! Tuli taas syötyä niin että napa paukkuu ;) Työkavereiden kanssa oli hauskaa, mutta jossain vaiheessa lähdin kekkereistä pois ja menin käymään vielä kaverin syntymäpäivillä. Siellä olikin sitten tarjolla Arnold'sin donitseja, voi nam!

paita H&M // shortsit Vila
laukku Gina Tricot // korut Snö of Sweden // kello Michael Kors
Minulla alkaa pikku hiljaa ärsyttämään ongelmat tämän MacBookin kanssa. Viime kuussa vein koneen huoltoon, kun nettiselain ei toiminut kunnolla ja kone jumitti ja nyt kun sain koneen takaisin ei enää laturi toimi! Hauskaa! Takuuhan minulla tietenkin on mennyt jo umpeen. Soitin kuitenkin tänään Applen tukeen ja suureksi ihmeekseni sieltä luvattiin uusi laturi, koska takuun upeutumisesta on niin vähän aikaa! Neuvoksi antoivat minun mennä taas Oulun huoltoliikkeeseen hakemaan uusi laturi ja ottaa vanha laturi, sekä kone mukaan. Koneesta saadaan sarjanumero, jonka takaa löytyy tieto, että laturi on luvattu. No kävelin sitten huoltopaikkaan ja siellä sanottiin, että joo se pitää tilata. Aha, Applen tuessa sanottiin, että se tarvitsee vain hakea. Huoltopaikassa ei osattu edes sanoa, kuinka kauan toimituksessa menee. Tässä nyt sitten odotellaan sitä koska koneen akku loppuu! Tuon huoltopaikan palvelu on ollut minusta kyllä kaikilla asiointikerroillani aivan ala-arvoista. Kukaan ei koskaan osaa vastata kysymyksiin ja menee iäisyys kun asioita selvitetään. No tärkeintä kuitenkin, että uusi laturi on nyt tilattu.

Huh, onneksi tänään on taas minun tv-ilta, niin saa ajatukset johonkin ihan muualle, kuin koulustressiin ja laturiin! :D

-Lindsay

3 kommenttia

 1. Tosi kiva ja tyylikäs asu sulla ollut. Kampauskin on jotenkin tosi onnistuneen näköinen :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tää sun blogi :) tykkään kans kauheesti sun tyylistä! ;D

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Reetta, kiitos kovasti kehuista! :)) oon vihdoin oppinut kihartamaan hiukseni suoristusraudalla! :D

  Derya, kiitosksia kovasti :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.