Merry little christmas

Vajaa vuosi sitten marraskuussa toteutin blogissani haasteen, jossa oli tarkoitus koota nettikaupoista pikkujouluasuja. Viime vuonna tein postauksen vähän turhan myöhään, joulukuun jo kolkutellessa ovella. Nyt päätin olla ajoissa ja toteuttaa samanlaisen postauksen uudestaan!

1. Nelly.com Pikkujouluasusta minulle vain heti ensimmäisenä tulee mieleen pikkumusta, joten niihin kiinnitin tänäkin vuonna huomiota. Lemppareimpiani Nellyltä oli ehkä oikean reunan ylhäällä oleva pitkähihainen ja alhaalla oleva vekitetty mekko. Kun viime vuoden must-juttu oli statement necklacet, niin tänä vuonna ne on ehdottomasti näyttävät ja suuret korvikset! Nellyltä löytyi iso valikoima kauniita Dyrberg/Kern -koruja, joista ottaisin mielelläni useammankin koristamaan omia pikkujouluasuja.2. H&M Myös tutusta ja turvallisesta henkkamaukasta löytyi monenmoista pikkumustaa ja näistäkin oma lempparini on vasemman alalaidan hilemekko. Jostain syystä pidän pitkähihaisita pikkumustista tänäkin vuonna. En tiedä onko H&M:lle tullut vielä varsinaista joulusesonkia, sillä asustepuoli oli melko pettymys.3. ASOS ei petä koskaan ja siellä oli taas tarjolla valtava määrä ihania mekkoja. Tykkään kovasti kollaasin keskimmäisestä olkapäät ja kaulan kauniisti paljastavasta mekosta. Asoksella oli myös väreissä hieman enemmän valinnanvaraa. Asuste-osasto oli Asoksella ihan omaa luokkaansa ja etenkin kauniita kenkiä oli hurjasti! Erityisesti mieleeni oli Teb Bakerin glitter-kengät ja jostain syystä virheät samettikengät näyttävät minusta hurjan kivoilta! Kollaasin isot korvikset on  aivan älyttömän kauniit ja ottaisin ne mielelläni itselleni. En kuitenkaan taida alkaa tehdä tilausta pelkkien korviksien takia ;)Jokos teillä alkaa olla pikkujouluvetimet valmiina, vai onko teillä tapana käydä pikkujouluissa? Itse pelkään pahoin, että joudun tänä vuonna tyytymään vanhaan mekkooni, sillä uuteen mekkoon ei tällä hetkellä olisi kovin varaa! Mutta eihän sitä koskaan tiedä... ;)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Mä oon viime aikoina ihastunut hirveästi glitter- ja paljettijuttuihin, erityisesti kultaisena ja hopeisena. Myös muutamia punaisia ja mustia juttuja oon bongannut. Esim. Mangolta bongasin aivan ihanan punaisen paljettilaukkuihin joka sopisi hyvin pikkujouluihin ja esim. jonkun pikkumustan kanssa.

    VastaaPoista
  2. I'm Lacking, minäkin pidän kovasti juuri kilmatavasta glittermäisestä kankaasta! :D en vain ole kovin paljoa sellaisia vielä nähnyt kaupoissa, mutta eiköhän jouluvetimien tulo kauppoihin ala kiihtyä ;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.