maanatai-ilta = tv-ilta

Katson aika vähän televisiota, tai no viime aikoina on tullut seurattua monin kertaisesti enemmän kuin ennen, nyt kun olen hurahtanut Emmerdaleen ja silloin tällöin jopa Kauniisiin ja Rohkeisiin... Kaksi ohjelmasarjaa on kuitenkin sellaiset, joita olen seurannut aina:

Suomen Huippumalli haussa
Täydelliset Naiset
Maanantai-ilta on siis se ilta, jolloin Jape joutuu luovuttavaan kaukosäätimen hallinnan minulle ja minä seuraan tv:tä silmätarkkana klo 20-22!

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Mulla on kans maanantai-ilta yks viikon kohokohdista :D Ainoo ongelma on, että diili ja huippis tulee päällekkäin niin diilin joutuu aina kattoon netistä :D

  VastaaPoista
 2. Anniina, minäkin katsoin diiliä viime kaudella mutta nyt multa on mennyt se aivan ohi! onneksi meitlä löytyy tallentava digiboksi, niin voi nauhottaa jos sattuu ohjelmat menemään päällekkäin :D

  VastaaPoista
 3. Minä oon myös hurahtanu Emmerdaleen, kiva tietää etten oo ainut :D

  VastaaPoista
 4. Hjenn, heh tää hurahdus on kyllä ihan käsittämätön! :D en ole koskaan ymmärtänyt kun äitini katsoo sen joka päivä ja nyt itse toljotan telkkari klo 18-19 yhtä innoissani... elämäni ei sentään kaadu jos päivän emmerdalet jää väliin, enkä niitä nauhota, mutta jos tuohon aikaan olen kotona niin varmasti emmerdalet pyörii telkusta ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.