loving her hair!

Tämän tukkakatastrofin kourissa satuin eilen katselemaan Muodin Huipulle -ohjelman "sivu"ohjelmaan, jossa on kyse niistä malleissa. Kiinnitin heti huomiota Heidin upeaan tukkaan! Se näyttää niin hyväkuntoiselta ja malli on aivan täydellinen. Minulla onkin suunnitteilla mennä kampaajalle leikkauttamaan hiuksiani lyhyemmiksi ja tasapituisiksi. Tein myös tilauksen Feeluniquelle ja toivottavasti jo ensi viikolla postiin kolahtaa paremmat hiustenhoitotuotteet.


Tällä viikolla olen ollut hieman laiska postailun suhteen, sillä koulussa on ollut melko rankkaa ja nyt sitten työviikonloppu painaa päälle! Eiköhän tämä tästä taas normalisoidu kunhan pääsen vauhtiin ;)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Oi onpas kyllä ihana tukka :) Itsekkin menin viimeksi vähän aikaa sitten kampaajalle ja leikattiin mun hiukset tasapitkiksi, sillä ennen ne on olleet takaa lyhyemmät. Olisipa vain minullakin noin paksu tukka, että se näyttäisi noin hyvälle :D

    VastaaPoista
  2. Suvi, minulla on joskus ollut tosi paksu tukka, mutta se on ohentunut viime vuosina hulluna :( ja nyt vissiin viimeisetkin haivenet tippuu päästä! :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.