kysymys

Minulle on tullut kommenttia siitä, että postauksien tekstit ei ilmeisesti näy kaikille kunnolla. Kysyisinkin nyt, että onko muilla lukijoilla tätä ongelmaa?

Kuvituksena on perjantaina otettua, jälleen kerran erittäin surkealaatuista asukuvaa. Täällä asunnossa ei vaan löydy enää tarpeeksi valosaa paikkaa, jossa asukuvat onnistuisi.

neule Lacoste // housut Zara // huivi Gant // laukku Longchamp // saappaat Hunter
Perjantai aamuna kun aukasin verhot katsoakseni millainen sää ulkona on, niin maassa oli lunta! Illalla se kyllä oli jo sulanut pois kun tuli taas lämpöasteita.


-Lindsay

9 kommenttia

 1. Mulle ainakin näkyy tekstit! (: Voi että tykkään noista sinun Huntereista, tosi tyylikkäät!

  VastaaPoista
 2. Annastiina, no hyvä että ongelma ei ole ainakaan aivan yleinen! :) nuo Hunterit on kyllä olleet aivan loistavat, kun ei tarvitse vältellä vetilätäkköjä ja varpaatkin pysyy lämpiminä kun niissä on vuori! :) välillä oikein loiskutan vesilätäkköjä kun se on nyt sallittua, ja hauskaa ;D

  VastaaPoista
 3. Vau toi asu näyttää hyvältä! :) Mäkin olen vähän himoinnut jotain Gantin tähti huivi, yhtä tummansinistä vähän oon sillä silmällä täällä katsellut :)

  VastaaPoista
 4. Anne, kiitos! :) minäkin katselin tänä syksynä Stockmannilla tummansinistä tähtihuivia, mutta hinta oli melko kova! Ehkä yksi tähtihuivi riittää ;)

  VastaaPoista
 5. Mullakin näkyy postaukset ihan oikein. Asut vissiin aika keskustassa jos tuo kuva on sun ikkunasta otettu. :)

  VastaaPoista
 6. Hanilo, ei ole ikkunasta otettu! tajusin juuri että postaus ehkä ajaa harhaan :D otin kuvan puhelimella matkalla bussipysäkille :) mutta joo, asutaan tässä melko keskustassa! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä yksi huivi riittää :) Mun blogissa olis sulle haaste ;)

  VastaaPoista
 8. Anne, oi kiitos, toteutan sen piakkoin! ;)

  Tiramisuheidi, hieno homma!! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.