koulupäivä kanssani

Minun on ollut tarkoitus monesti tehdä se "päivä minun kanssa"-postaus, mutta unohdan sen aina. Aina illalla suunnitelen tekeväni sen huomenna, mutta aamulla ei muista koko hommaa! Nyt muistin sen jo melkein! Hah. No tässä on kuitenkin hieman koulupäivää minun kanssani!

Tänään koulu alkoi vasta klo 12, joten sain nukkua hieman pitempään. Unta olisi kyllä riittänyt paljon pitempäänkin, mutta klo 10:20 oli noustava. Loikoilin sängyssä vielä 10 min kunnes sain revittyä itseni peiton alta pois.

Ulkona oli tänään todella kylmä! Tai no -5°C, joka on kyllä tämän talven ennätys ja siihen vielä tuuli. Oulussahan tunnetusti tuulee aina! Otin kuitenkin tänään ensimmäistä kertaa käyttööni USAsta ostamani Michael Korsin untuvatakin ja se onneksi piti hyvin lämpimänä. Pitää ottaa joku päivä takista parempi kuva luonnonvalossa, mutta takki on väriltään tummasiniharmaa.

takki Michael Kors // sappaat UGG australia // pipo Gina Tricot // huivi Burberry // laukku LV


Bussipysäkille on muutama satametriä matkaa. Matka tuntuu välillä tooosi pitkältä. Onneksi matkan varrella on kello, josta näkee onko ajoissa! Nyt olin menossa bussiin joka lähtee 11:15. Minulla ei siis kovin kauaa aamutoimissa nokka tuhise.
Yritin yliopistolla ottaa kuvan kauniista oranssista pakkasauringosta, mutten ihan onnistunut...


Ennen ensimmäistä luentoa kävin syömässä salaattibaarissa. Opiskelijahintainen salaatti maksaa 2,50e ja siihen saa valita kaksi liha/juustotäytettä ja kaksi kasvistäytettä. Omaani valitsin meetfurstia, aurajuustoa, ananasta ja meloneja. Lisäksi tarjolla oli tuoreita sämpylöitä.


Luentoja oli tänään kaksi, mikrotaloustieteen perusteet ja immateriaalioikeuksien taloustiede. Kuulostaako monen mielestä varmaan kuolettavan tylsältä, mutta ihan mielenkiintoista ne on. Ensimmäisessä käsiteltiin tuottojen maksimointia ja jälkimmäisessä patentteja ja tekijänoikeuksia.Tarkoitus oli kuvata nyt illalla vielä lisää, mutta olinkin luentojen jälkeen niin väsytynyt, etten millään jaksanut! Ensi viikolla on vielä pari luentoa ja 15.12 viimeinen tentti ja sitten olisi tämä syksy pulkassa koulun osalta! 

-Lindsay

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.