help! hiuskatastrofi!

Nyt tarvitsen kipeästi apua! Mun hiuksethan tosiaan koki kesällä melko rankan vaalennusprosessin ja siitähän ne tietenkin kärsi. Hiukset on pysyneet kohtuu liukkaina, joten olen ajatellut, että kaikki on ok. Eilen kuitenkin suihkussa suoristin takkua, niin takku repeytyikin irti koko hiuksista ja jäi käteen!! Hiukseni katkeavat siis tooosi helposti. Nyt kaipaan vinkkejä hyvästä rakennepaikkaavasta tehohoidosta yms. tuotteista, joka voisi pelastaa kuontaloni!

Schwarzkopf Professional BLONDME Blonde Brilliance Intense Treatment

Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment for Damaged Hair 

-Lindsay

5 kommenttia

 1. http://www.kutrimix.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=1_17_232&products_id=350&zenid=260c45812f4553016ff091150be40ee3

  (toivottavasti tuo vie oikealle sivulle...)
  Mutta tuota Lorealin Force Vectoria parempaa rakennepaikkaavaan en ole löytänyt! Teen värinpoiston kerran kahdessa kuukaudessa tyveen (värjään suoravärillä), ja tämä auttaa mulla kyl ihan oikeasti :)

  VastaaPoista
 2. bonnie, minäkin olin kuullut tuosta paljon suosituksia, mutta kävin tänään kampaamoliikkeessä ja siellä sanottiin, että tuo ei varsinaisesti ole rakennepaikkaava/korjaava, vaan ennemminkin ennaltaehkäisevä ja hoitava tms. ei kuitenkaan mun tämän hetkiseen kriittiseen tarpeeseen täysin soveltuva :/ jahka saan hiukset parempaan kuntoon, niin voisin harkita ton ostoa :)

  VastaaPoista
 3. Jos hiukset lähtee esim harjaamalla, ku on nii kuivat nii suosittelen leikkaamaan! :/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, juu ajattelinkin mennä leikkauttaan hiuksiani muutenkin melko reippaasti (tai no onko se 5cm nyt reippaasti...), sillä haluan kerrokset pois ja tasapitkät hiukset. En kuitenkaan viitsi ihan koko tukkaa leikata pois :D

  VastaaPoista
 5. http://justaclassicstyle.blogspot.com/2011/10/hot-oil-treatment.html

  Hope that helps! for me it works wonders!! natural products are great and very much underrated:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.