dream school outfit

Viikonloppu on ollut melko kiireinen, sillä eilen olin ensin 9h 15min töissä, jonka jälkeen lähdinkin yllättäen työpaikan virkistysiltaan. Kotoa olin sinä päivänä lähtenyt ennen yhdeksää ja kotiin tulin vasta hieman ennen puolta yötä. Ilta oli kyllä tosi kiva ja oli hauskaa työkaverien kanssa, meillä on kyllä ihan mahtava porukka :)

Huomenna alkaa taas uusi kouluviikko, mutta minulla ei onneksi ole tulevalla viikolla tenttiä! Ei siis kauheaa stressiä. Kokosin polyvoressa unelma-asua huomiseksi koulupäiväksi:


Valkea ja muhkea neuletakki, tummanruskea laukku ja sappaat puuttuvat, kuten myös Mulberryn huivi ja ruusukultaiset väriset asusteet. Tummanruskea laukku onkin laukkulistalla seuraavana hankinnassa, kuten myös ruusukultainen kello kellolistalla. Taitaa kyllä mennä tovi, ennen kuin saan kummaltakaan listalta yhtään mitään, mutta kumminkin :D

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Mulla on ollut tuo MK:n chronograph kello haaveissa jo jonkin aikaa! Muutenkin listasi näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans tuo Neverfull laukku haaveissa, ehkäpä joskus muutaman vuoden päästä...:D

  VastaaPoista
 3. Mipsukka, tuo cronograph on aivan ihanan mallinen ja olen kuolaillut sitä Stockalla :D harmi vaan että tuota jossa on sininen tausta ei kyllä ole näkynyt :/

  Hjenn, oon todennu oman neverfull damier azur MM:n niin hyvän malliseksi ja käteväksi käytössä, että toisen värinen houkuttelee jo kovasti! :D seuraavan ostaisin vain GM koossa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan sama ongelma, asun tällä hetkellä Australiassa ja täällä epäilivät ettei kyseistä mallia välttämättä toimiteta maahan. Net-a-porterista olen sitä ihaillut ja kovasti tällä hetkellä harkitsen tilausta vaikka kivointa olisi nähdä kello luonnossa ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 5. Mipsukka, olen muutamasta nettikaupasta kellon löytänyt, mutta hinta on niin kova (yli 300e), etten sellaista halua maksaa kellosta, joka jenkeissä maksaa 250dollaria :(

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.