2 x pikkujouluasu

Minulla on huomenna luvassa tämän joulun ensimmäiset pikkujoulut, joiden jälkeen menen vielä erään kaverin synttäreillekin. Mitään uuttaa vaatetta en ole juhliin hankkinut, mutta kokosin pari kollaasia asukokonaisuuksista, joissa kyseisiin pippaloihin menisin enemmän kuin mielelläni!

Kumpaakaan asuun ei tällä kertaa tullut sitä perinteistä pikkumustaa vaan jotain muuta. Ensimmäisessä kollaasissa on Chloén kaunis silkkimekko, jonka näyttää mielestäni ihana rennolta ja kaulaan voi sitoa rusetin. Mutta koska kyseessä on pikkujoulut, olisi kiva pukea korviin ja ranteeseen hieman blingblingiä. En ole korkokenkäihmisiä siitä syystä, että en yksinkertaisesti vaan jaksa pitää niitä jalassa kuin maksimissaan tunnin ja sitten kipu alkaa käydä jo tuskaiseksi! Siksi valitsinkin kollaasiin kauniit, hieman juhlavammat rusettiballerinat. Laukussa yhdistyy korujen ja kenkien värit ja jostain syystä tykkäsin siitä aivan erityisesti.


Toinen asu on mielestäni myös kiva, mutta sopisi paremmin joihinkin muihin kuin työpaikan pikkujouluihin. Tämän joulun juhlavaatetuksessa erityisesti kullan kimallus on miellyttänyt minua. Mekko on itsessään jo niin blingi, että korut jättäisin aika minimiin. Asusteiksi valitsisin klassiset mustat korkkarit ja clutchin.


Minulla on tänä jouluna vain kahdet pikkujoulut. Monetko teillä on luvassa? :)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Heippa, olet koonnut ihanat asukokonaisuudet. Jäin kuitenkin kaipaamaan tietoa, minkä merkkisiä vaatteet ovat! Esimerkiksi alemmasta mekosta en huomannut, minkä merkkinen se on.

  rredcoffee.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. sofia, kokosin kollaasit Polyvoressa, niin ei tullut merkkejä kirjoitettua :) mutta käväsin katsomassa, niin mekko on osoitteesta http://www.axparis.co.uk/products/One-Sleeve-Sequin-Dress-.html !

  VastaaPoista
 3. Heii!!

  Kivoja postauksia, harmi vain kun neljästä viimeisestä on näkynyt vain kuvat..? onkohan vika täällä vai siellä päässä kun tekstit ei näy, vain joku yksittäinen sana siellä täällä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, ei kyllä kukaan muu ole asiasta ainakaan huomauttanut :o pitääpä yrittää ottaa selvää asiasta!

  VastaaPoista
 5. ompas outoa.. "etusivulla" postausten teksti ei näy, mutta kun saman jutun ottaa arkistosta niin näkyy tekstitkin normaalisti..?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.