vuosipäivälahja

Vietimme pari viikkoa sitten Japen kanssa toista vuosipäiväämme, mutta minun vuosipäivälahja saapui vasta eilen postissa. Sisältö oli erittäin mieluisa ja olen ihastellut uusia kumppareitani kovasti! On ne kyllä niin hienot, etten malta enää muita kenkiä varmaan käyttääkään ;) Kumpparit oli vielä hienommat luonnossa kuin mitä kuvissa nettikaupassa.


Hunter Regent Savoy

Laitoinkin uudet kumpparit jo heti tänään jalkaan, vaikka ulkona ei kovin märkää ollutkaan. Tosi lämpöisen oloiset jalassa ja kengillä tarkenee varmasti kylmemmillä loskakeleilläkin! Aivan mahtavaa kun ei tarvitse enää pelätän jalkojen kastuvat, munkaan vastustuskyky kun ei ole mikään loistava... Ostin saappaisiin jo uudet pohjalliset, sillä kumppareissa olleet omat pohjalliset liikkui kengän sisällä, eikä pysyneet paikoillaan. Tämä siis ainoana miinuksena, mutta minulla kyllä oli tarkoituksenakin ostaa lämpimämmät pohjalliset itse :)En ole vielä muistanut esitellä Hullujen Päivien ostoksiakaan! Paljon niitä kyllä ei ole, mutta voisinpa joku päivä nekin kuvata :) Ensi viikolla on luvassa vihdoin se kampaajakin ja voisin jotain hiuspohdintaakin ennen sitä suorittaa. Nyt kuitenkin mukava ilta telkkarin ääressä!

-Lindsay

3 kommenttia

  1. Ihanat on joo! Missäpäin Oulua te asutte? Meillä on asunto siinä torinrannassa, ollaan siis siellä aina kun olemme Suomessa käymässä ,-).

    VastaaPoista
  2. Annastiina, niin on!! :)

    M-K, asutaan tässä keskustassa, lähempänä rautatieasemaa! :) teilläpä on kivalla paikkaa sitten asunto kyllä! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.