sisustusunelmia

Viime aikoina olen ihan tosissani alkanut haaveilla omasta kodista. En siis nyt tarkoita vuokra-asuntoa, vaan ihan omistusasuntoa. Haaveet ei todellakaan ole mitään ajankohtaisia, sillä opiskeluja on edessä vielä kolme vuotta, jonka jälkeen on löydettävä kunnon työpaikka. Sitten kun ne on reilassa, voi alkaa miettiä ihan oikeasti asunnon ostoa. Ainahan kuitenkin saa haaveilla, eikö? Sisustaahan voi kyllä vuokra-asunnossakin, mutta olemme vuoden päästä lähdössä vaihtoon, jolloin kaikki tavarat pitäisi säilöä jonnekin... Nyt ei siis kannata juuri mitään uuttakaan ostaa.

Jos kuitenkin nyt saisin päättää, olisi asuntomme värimaailma musta-harmaa-valkoinen. Kaikki isot huonetkalut, kuten ruokapöydän, tv-tason ja sohvapöydän haluan kiiltävän valkoisena. Sohvan haluan  elävännäköisellä kankaalla vaaleanharmaana. Kokosin kollaasiin minua erityisesti miellyttäviä juttuja.


Voisin sanoa olevani hulluna lamppuihin ja ylänurkassa olevasta Kartellin Bourgie -valaisimesta olenkin haaveillut jo ties kuin kauan. Viime viikolla kävelin lähellämme sijaitsevan sisustusliikkeen ohi ja ihastuin myös Kartellin Gè -kattovalaisimeen. Näiden lisäksi unelmoin Artekin M150 valaisimesta, mutta se onkin hintaluokaltaan jo  jotain aivan muuta! Kartellin kirkas Ghost -tuoli tulee ehdottomasti myös joskus ihastuttamaan asunnossani. Kollaasissa on myös pari kaunista koristetyynyä, jotka mielelläni ottaisin kotiini. En ole koskaan kovin tykännyt esimerkiksi Gantin tai Lexingtonin tähtikuvioisista tyynyistä, vaan tykkään enemmän yksivärisistä, joissa on jotain kivaa pintakuviota. Tummanharmaa matto meiltä jo löytyykin ja harmaa laadukas villainen torkkupeitto on toivottavasti pian hankinnassa Pentikiltä.

-Lindsay

1 kommentti

  1. aivan ihania juttuja, juuri tuollaisia sisustusjuttuja minäkin haluan omaan kotiini tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.