pukeudu pinkkiin

Tänään oli Pukeudu pinkkiin -päivä, jonka tietenkin unohdin täysin. Mua harmitti, että päivä meni sivu suun, joten astelin luentojen jälkeen Lindexille ostamaan Roosa nauha -kampanjan ja Lindexin yhteistyössä tuottaman nahkaisen rannekorun. Osto oli ollut jo aiemmin mielessä, mutta olin joka kerta kaupungilla unohtanut sen. Rannekoru maksoi 7,95e ja niiden myynnistä saatava tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. 


Mielestäni rannekoru on tosi nätti ja kiva idea sen perus Roosa nauha -kampanjan nauhan lisäksi. Haastankin nyt kaikki blogini lukijat käymään myös Lindexillä ja ostamassa oman rannekorun! ;) Jokaisella myydyllä rannekorulla on merkitystä. 


Satuin kuitenkin puketumaan vahingossa tänää roosanväriseen paitaan, joten se onneksi vähän pelasti. Olisin halunnut kuitenkin pukeutua siihen vielä selvemmin :)

Pukeutuiko kukaan teistä tänää pinkkiin? :)

-Lindsay

2 kommenttia

  1. Vitsi mun pitääkin saada aikaseks käydä ostamassa toi rannekoru!

    VastaaPoista
  2. Lotta, mielestäni koru on oikein nätti ja käyttökelponen, ja voisin ostaa sen muutenkin, mutta vielä parempi kun rahat menee hyvään tarkoitukseen! :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.