photoshoot

Tässä postauksessa on nyt monen monta kuvaa minusta, sillä äiti onnistui ottamaan useamman kivan kuvan kun lauantaina kuvailtiin ennen kaupungille lähtöä. Kyllä se valaistus merkkaa paljon, sillä kotikotona on tosi paljon ikkunoita ja valosaa, niin kuvista tuli heti kivempia ja tarkempia. Ja kyllä ne vinkit, jotka kameran käyttöön ystävältäni Pertulta sain oli jälleen kullan arvoisia ;) 

korut Juicy Couture // kello Michael Kors
neule DKNY cozy // farkut Levi's // kengät Benetton
Lauantaina kävimme äitin kanssa ensimmäisenä järjestelemässän kirppispöytää. Meillä on taas pöytä Varastotiellä (pöytä 225), mutta en siitä täällä oli ilmoitellut, sillä vein niin vähän juttuja myyntiin :) Ja oikeastaan niistä kaikki oli jo menny ensimmäisten kolmen päivän aikana :D Rovaniemelle on tosi kiva viedä tavaraa myyntiin, sillä siellä tuotteista oikeasti saa jotain rahaa, eikä uusia ja tosi hyväkuntosia juttuja tarvi myydä vain parilla eurolla. 

huivi Guess // takki Zara // laukku LVLauantaina myöhemmin päivällä ja illalla näin ystäviä. Rovaniemelle on kyllä aina kiva mennä :) Pääsin Wingtoniinkin syömään pitkästä aikaa!

Nyt kuitenkin on keskityttävä opiskeluun Oulussa, mutta toivottavasti pääsen pian taas kyläilemään Rovaniemelle :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. http://emmisdiaries.blogspot.com/2011/10/haaste-on-heitetty.html

  sulle haaste (=

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sinulla! Löysin tänne kun etsin cozysta kuvia. :) Ja sinulla on se kolmessa värissä! Vau! Mitä materiaalia se on? Silkki/cashmere?

  VastaaPoista
 3. Emmi R., kiitos ja kiva kun löysit tänne! :) kävin kurkkaamassa lapusta jotten puhuisi ihan lööperiä, niin ne on 50% silkkiä, 45% puuvillaa ja 5% cashmereä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.